Pe podium în Serbia și Croațialupte

Luptătorii de la CS Satu Mare – Cetate Heracle Ardud au participat la sfârşit de săptămână la două concursuri internaţionale puternice.

La “Serbian Open” au intrat pe saltele sportivi din 7 ţări. A fost un concurs la care am avut trei sătmăreni. Doi dintre aceştia au urcat pe prima treaptă a podiumului la categoriile lor de greutate. O competiţie cu participare numeroasă, sătmărenii lui Tudor Barbul, dar însoţiţi de antrenorul Claudiu Blaga, au avut câte patru meciuri. Lenard Berei a cucerit medalia deAURla categoria de 120 de kilograme, iar Mădălin Bulgăr a fost primul la 60 de kilograme. Marius Bulgăr a încheiat concursul pe locul 5, însă s-a accidentat într-un meci pe care-l avea în mână, iar arbitrii nu i-au mai permis să continue, chiar dacă sătmăreanul mai putea.

Tot în week-end, cadeţii s-au aflat la Zagreb (Croaţia), la o competiţie puternică.
Sătmărenii s-au descurcat excelent și au reușit să urce de cinci ori pe podium. Avem 4 medalii de aur cucerite de Raul Zarzu (32 kg), Raul Oros (35 kg), Marian Zaha (42 kg) și Andrei Barbul (73 kg). Pe locul 2 a terminat Trandafir Silaghi (29 kg), iar în ceea ce privește clasamentul pe echipe, acolo sătmărenii au încheiat pe prima poziție. Sportivii noștri au fost însoțiți de antrenorul Ludovic Lieb.

Pentru cadeţii şi juniorii clubului sătmărean urmează un nou turneu puternic. În perioada 18-20 martie se vor afla la Dorog (Ungaria) unde şi-au anunţat prezenţa luptători din 16 ţări. După concurs, cei aproximativ 10 sătmăreni, vor rămâne în localitatea maghiară în vederea unui stagiu de pregătire care se va întinde pe parcursul a 10 zile.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts