More


  Premieră în sportul sătmărean

  - Advertisement -

  hand

  Primăvara lui 2016 aduce și o premieră în sportul sătmărean.

  La inițiativa unor oameni inimoși, iubitori ai handbalului feminin și în organizarea D.J.S.T. Satu Mare, se va derula prima ediție a unui Campionat Județean de handbal fete, din județul Satu Mare.

  La această primă ediție, una ,,pilot“, s-au înscris în total șase echipe – cinci din județ și o echipă din municipiu.

  Liceul Tehnologic “Anghel Saligny“ Turț – Prof. Gherman Nicoleta, Liceul Teoretic Negrești Oaș – Prof. Achim Ovidiu, Școala Gimnazială Orașu Nou – Prof. Oancea Tiberius, Școala Gimnazială Turulung – Prof. Lucaci Deneș, Școala Gimnazială Batarci – Prof. Ciorbă Romeo, C.S. Atletik Satu Mare – Prof. Kibedi Albert, Antrenor Merlă Adrian.

  Meciurile se vor desfășura în sistem – fiecare cu fiecare ( tur – retur), în principiu în zilele de vineri, începând cu orele 17.00.

  Organizatorii susțin că prin acest campionat se dorește promovarea handbalului la nivel de copii, atragerea acestora pentru practicarea în condiții optime a acestui sport, educarea copiilor în spiritul competiției sportive, precum și dezvoltarea armonioasă fizică și psihică, integrarea în societate a copiilor dotați din zonele rurale și urbane, cu dorință și talent pentru sport.

  ”Vrem ca și handbalul feminin să revină în atenție . În plus ne dorim dezvoltarea interesului copiilor pentru handbal, dar mai mult decât atât și implicarea mai intensă a profesorilor”, spun oficialii de la DJST Satu Mare.

  Etapa I – 11.03.2016
  Liceul Tehnologic Turț – Școala Gimnazială Turulung
  Școala Gimnazială Orașu Nou – Liceul Teoretic Negrești Oaș
  C.S. Atletik Satu Mare – Școala Gimnazială Batarci  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img