More


  Primire specială pentru campioane!

  - Advertisement -

  spadasine

  Ca şi calificată la Jocurile Olimpice de la Rio, echipa de spadă feminin a României a ales să se pregătească la Satu Mare pentru Grand Prix-ul din această lună de la Budapesta.

  Cum din lotul lărgit fac parte şi sătmărencele Simona Pop, Amalia Tătăran şi Vereş Greta, momentul unui cantonament în Sătmar a fost bine gândit de oficialii Federaţiei. Care cu siguranţă s-au gândit că fetele vor avea cele mai bune condiţii la sala Csipler iar Ana Maria Brânză şi colegele se vor simţi aici ca… acasă.

  De altfel, fetele au fost plăcut surprinse încă din momentul sosirii la Satu Mare. Directorul DJST Satu Mare, Virgil Dragoş împreună cu cei din conducerea CS Satu Mare au aşteptat cuminţi la gară, încă vreo 50 de minute în plus cât a avut trenul întârziere, să apară campioanele noastre.

  „ Chiar nu ne aşteptam la o asemenea primire. Am înţeles că a fost şi 8 Martie dar sincer vă spun sunt foarte emoţionată. De obicei ne primeşte lumea aşa după ce luăm o medalie”, a spus evident emoţionată vedeta lotului naţional, Ana Maria Brânză, care speră ca şi după concursul de la Budapesta să aibă parte de o astfel de primire. „ Asta ar însemna să luăm o medalie” a adăugat Ana Maria Brânză.

  Legat de călătoria cu trenul fetele nu au părut deloc obosite chiar dacă puteau ajunge de la Bucureşti la… Rio în perioada cât a făcut CFR-ul din Capitală la Satu Mare.

  „Mie chiar îmi place să călătoresc cu trenul. N-am probleme, am dormit şi m-am odihnit. Sigur ar fi de preferat să ajungem mai repede la Satu Mare. Mă bucur că am ales să venim aici în cantonament. De mult ne pregătim să venim acasă la Simona, Amalia şi Greta. Am amintiri foarte plăcute de la sala de aici. Am luat primele mele medalii la Satu Mare, mai ţin minte o pizzerie unde ne-am simţit ok plus bingo… amintiri frumoase. Sper să ne poarte noroc şi această şedere !” a povestit Ana Maria Brânză.

  De remarcat că la Satu Mare a ajuns tot lotul lărgit al României. Atât „vedetele” Ana Maria Brânză, Simona Gherman, Simona Pop, Loredana Dinu cât şi generaţia tânără reprezentată de Amalia Tătăran.

  Fetele au intrat încă de aseară în program cu un antrenament la sala de forţă iar din această dimineaţă intră în sală.

  Baftă şi să fie cu noroc şederea în Sătmar!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img