More  România- Lituania 1-0 / Nicușor Stanciu, ce debut!

  - Advertisement -

  stanciu

  Nicușor Stanciu a debutat la echipa națională și a înscris unicul gol al meciului amical împotriva Lituaniei, scor 1-0. Mijlocașul Stelei a declarat că i-a dedicat golul bunicii sale, care l-a crescut de mic. De altfel, fotbalistul are pe braț un tatuaj dedicat acesteia.

  Jucătorul roș-albaștrilor, 22 de ani, a vorbit și despre cum a decurs dialogul în momentul în care i-a fost oferit numărul 10 la națională.

  “Nu cred că se putea ceva mai frumos. Îmi doream să debutez, dar mă bucur și mai mult pentru că am înscris. Îmi doresc să mai joc pentru echipa națională, e un vis devenit realitate. Când îți cântă imnul și vezi atâția fani e ceva extraordinar.

  Când am ajuns la Mogoșoaia am fost întrebat dacă îmi doresc acest număr 10 și am zis că nu-i nicio problemă.

  Sper de foarte mult timp să ajung la națională. Prima dată când m-am antrenat cu lotul primei reprezentative cred că aveam 18 ani. Atunci era domnul Pițurcă. Mulțumesc familiei, celor apropiați și golul îl dedic bunicii mele care nu mai e printre noi de câțiva ani. Când am înscris, prima dată m-am gândit la ea.

  Eu mă simt cel mai bine în spatele atacantului. Personal nu-mi pare rău că nu joc pe Arena Națională pentru că sunt din Alba Iulia și merg des în Cluj. Voi avea familia, prietenii și iubita aproape acolo”, a declarat Stanciu la Dolcesport.

  “Cu Spania ne așteaptă un meci dificil. Știm cu toții ce echipă e, dar cu siguranță domnul Iordănescu va pregăti meciul bine. Nu pot spune ce mi-a spus Reghecampf când am plecat de la Steaua, dar el se ocupă să rămân cu picioarele pe pământ”, a mai declarat Nicușor Stanciu.

  România a învins Lituania cu 1-0 miercuri la Giurgiu într o partidă amicală.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts