More

    Royal Dance Club rămâne în top!

    lulu-edy

    Cele mai bune 500 de perechi din țară la diferite categorii s-au întrecut în week-end în Sala Polivalentă din București la Campionatele Naționale de dans sportiv.

    A fost un show total garantat de organizatori care pe lângă competiția în sine au asigurat și momente speciale muzicale. De altfel printre artiștii invitați să completeze show-ul s-a aflat și sătmăreanca noastră, Corina Bud.

    Iar legat de sătmăreni, cei de la Royal Dance Club au demonstrat încă o dată că rămân în top când vine vorba de rezultate.

    oana-cipri

    Chiar dacă s-au aflat abia în primul an la categoriile lor, perechile Oana Bumba –Ciprian Marița și Lulu Jurguț-Edy Ignat au obținut clasări remarcabile.

    Astfel după ce anul trecut la 12-13 ani la standard, Oana și Ciprian au luat argintul acum la 14-15 ani au reușit ca din 30 de perechi înscrise să intre în finală. Iar Edy și Lulu la primul an la categoria 16-18 ani la latino au terminat pe 19 din 70 de perechi!
    ”S-a muncit mult pentru aceste rezultate. Suntem mulțumiți și putem spune că ne-am atins obiectivele. Sigur că la Oana și Ciprian corect era un loc 4 sau 3 dar nu putem comenta arbitrajul, unul asigurat doar de arbitri din străinătate. La anul însă când multe dintre perechile finaliste vor urca o clasa, atunci Oana cu Cipri au șanse la titlu”, spune antrenorul Ovidiu Ignat care legat de prestația perechii Eduard Ignat- Luiza Jurguț a recunoscut cu fair-play că era greu să ajungă în top 15.

    ”Au fost multe perechi de 17-18 ani. Era greu să le depășim, e un plus de experiență care s-a văzut. Sunt multe detalii la astfel de competiții care contează enorm” a mai spus Ovidiu Ignat.

    De remarcat că la Naționalele de la București a …aterizat direct din Germania și Marius Iepure cel care a vrut să-și vadă sătmărenii la lucru.
    Felicitări sportivilor, antrenorilor și nu în ultimul rând părinților!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE