More


  ”Sătmăreanca ” Bacsinszky a bătut-o pe Halep

  - Advertisement -

  Tenis de câmp

   “Tatăl meu e din Satu-Mare! Știu ceva în românește”

  bacsinszky

   

  Simona Halep a pierdut în sferturile de finală de la Miami în fața jucătoarei de origine elvețiană, Timea Bacsinszky, scor 6-4, 3-6, 2-6, după două ore și jumătate de joc.

  Fanii români au fost încă o dată în tribune pentru a o susține pe Simona, iar a interviul de la finalul meciului, Timea s-a adresat acestora și le-a transmis faptul că tatăl său este din Satu Mare și că știe și ea câteva cuvinte în română.

  “Am admirat-o mereu pe Simona Halep, care este o luptătoare. Eu am trecut printr-o perioadă grea și mi-a fost model. Vreau să le cer scuze fanilor români din tribune, dar și să le spun că tatăl meu e din Satu-Mare, iar eu știu câteva cuvinte în românește!”, a explicat elvețianca la interviul dat pe teren.

  Tatăl jucătoarei, Igor Bacsinszky s-a născut tocmai la Satu Mare.

  Igor Bacsinszky s-a născut în Satu Mare, și a fost campion de juniori al României, dar a fugit din țară și s-a stabilit în Ungaria în anul 1978. În 1981, Igor Bacsinszky s-a căsătorit cu unguroaica Suzanne și împreună s-au mutat definitiv în Elveția, acolo unde în 1989 avea să vină pe lume Timea.

  Tatăl Timeei s-a apucat să antreneze în anii ’80, iar în 2002 a fost declarat cel mai bun antrenor de tenis al Elveției. Igor a antrenat-o și pe Timea până la vârsta de 15 ani.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img