Sătmărenii ar trebui să nu umble singuri pe străziŞeful Poliţiei Locale, Ioan Precup, atenţionează sătmărenii cu privire la faptul că trebuie să fie mai atenţi prin ce zone umblă la orele târzii.

„De regulă în timpul zilei sunt mai multe patrule, iar în schimbul doi şi trei sunt câte trei, patru patrule în municipiul Satu Mare, din partea Poliţiei Locale. În zona centrală, de regulă , este o singură patrulă. În general patrulăm cu maşini tocmai din cauza lipsei de efective. Sigur că nu sunt suficiente şi sigur că ar fi nevoie de mult mai multe patrule în municipiul Satu Mare, atât în zona centrală cât şi în zonele de cartiere şi în zonele periferice şi în zona digurilor.”

„De regulă, e bine să nu circule singure, nu doar femeile ci şi bărbaţii, pentru că sunt riscuri să fie urmăriţi. Trebuie să fie atenţi să nu fie urmăriţi , să se asigure că nu sunt urmăriţi de persoane care ar putea comite infracţiuni la adresa lor. Şi sigur, să nu circule prin zone neiluminate,” a declarat şeful Poliţiei Locale, Ioan Precup.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts