More


  Sătmărenii, invitaţi să adopte un ţăran

  =

  adopta

  Sătmărenii sunt invitaţi să manifeste un interes mai crescut pentru produsele autohtone. Apelul face parte din Campania “Adoptă un țăran”, care se va lansa începând cu 1 aprilie a.c.

  Campania Adoptă un țăran își propune să identifice mici producători, ale căror produse să le promoveze mai apoi pe rețelele de socializare. Publicitatea astfel făcută i-ar putea ajuta să vândă mai mult în piețele din marile orașe al României. Cei care au lansat campania spun că ar exista câștig de ambele părți. Consumatorii s-ar putea bucura de produsele organice, făcute sau crescute în gospodăriile de la noi, în timp ce producătorii ar reuși să obțină un preț mai corect și ar avea o șansă mai mare de a putea trăi de pe urma muncii lor.

  Campania vrea să îi determine pe consumatori să își facă un obicei din a achiziționa produsele de care au nevoie, în funcție de sezon, de la micii producători. Astfel, spun promotorii, se vor putea salva gospodăriile de subzistență, orășenii vor deveni mai sănătoși iar valorile și tradițiile românești vor fi mai ușor de păstrat.
  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img