More


  Someșul Oar e noul lider

  - Advertisement -

  fotbal

  Trei meciuri interesante am avut în prima etapă a returului Ligii a 4-a de elită.Sâmbătă Luceafărul Decebal a învins greu Victoria Carei cu 3-2 și preț de 24 de ore a stat în fotoliul de lider. Asta după ce Recolta Dorolț a pierdut printre degete puncte importante la Tășnad.

  Recolta a dominat meciul cu Unirea, a avut două bare , dar şi alte ocazii, Gavrilescu a și marcat pentru 1-0 în minutul 57 doar că… la ultima fază, când nimeni nu se mai aștepta Cadar a executat o lovitură liberă de la 30 m , mingea a trecut prin zid și dintr-un smoc de iarbă a sărit şi l-a păcălit pe portarul Oșan. Un 1-1 care până la urmă convine adversarelor la titlu. Frumoasă atmosfera la acest joc în care în tribune au fost aproximativ 400 de spectatori, din care…200 de bilete vândute în condițiile în care femeile și copiii au intrare liberă. Apoi duminică Someșul Oar s-a distrat cu Crasna Moftin și a trecut pe primul loc al clasamentului. De asemenea Turul Micula a câștigat la scor de tenis duelul de la Vetiș în vreme ce Orașu Nou a avut emoții doar o repriză cu Știința Beltiug.

  Urmează sâmbătă de la ora 12 a doua etapă a returului cu marele derby Recolta Dorolț- Someșul Oar. Poate n-ar strica dacă s-ar găsi înțelegere la AJF și la cele două formații ca jocul să nu se suprapună cu derby-ul NORDULUI: OLIMPIA SATU MARE- FCM BAIA MARE. Meci care se va juca în B2, sâmbătă la 11!

  Rezultatele etapei a 13-a
  Luceafărul Decebal – Victoria Carei 3-2 (1-1)

  Unirea Tășnad – Recolta Dorolț 1-1 (0-0)

  Viitorul Vetiș – Turul Micula 0-6 (0-2)

  Orașu Nou – Beltiug 4-0 (0-0)

  Oar – Moftinu Mic 7-1 (3-1)

  – Doba – Botiz s-a amânat.

  Ardud a stat.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img