Soț și soție, arestați pentru omor la Craidorolț crima

Doi soți sunt cercetați în stare de arest preventiv pe o durată de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de omor, respectiv complicitate la omor.
Concret, în seara zilei de joi, pe fondul consumului de alcool și în urma unor animozități anterioare, inculpata Angela L., de 40 de ani, din Craidorolț, județul Satu Mare, i-a aplicat, în prezența soțului ei, o lovitură de cuțit victimei Stelian M., de 43 de ani, din aceeași localitate.
Lovitura a fost aplicată la nivelul pieptului victimei și în scurt timp a intervenit decesul acesteia. Organele de poliție au fost încunoștiințate a doua zi, de către soțul inculpatei.
La fața locului s-a deplasat pentru cercetări o echipă operativă complexă, condusă de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, care au luat măsura reținerii  pentru 24 de ore a soților Angela și Zoltan L.
Ulterior, sâmbătă, cei doi au fost prezentați Tribunalului Satu Mare,  față de care  judecătorul de drepturi si libertăți a dispus măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de omor, respectiv complicitate la omor.
ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts