Start în noul sezon al Campionatului Regional de Rally Sprintrally

În organizarea Clubului Sportiv Riders Satu Mare, sâmbătă, la Satu Mare va avea loc prima etapă din Campionatul Regional ACR de Rally Sprint. Este startul ediției a 11-a .

Competiția se va desfășura, cu începere de la ora 10.00, pe pista ACR. Potrivit organizatorilor, competiția este deschisă pentru orice tip de autoturism și se pot înscrie atât piloții avansați, cât și cei debutanți.

Înscrierile se pot face în dimineața competiției la locul de desfășurare a acesteia, de la ora 8.00, concursul urmând să înceapă la ora 10.00. Festivitatea de premiere va avea loc în jurul orei 16.00.

ACR Satu Mare a stabilit calendarul competițional pentru 2016.

Astfel, prima etapă a Campionatului Național de Rally Sprint va avea loc pe 12 martie la Satu Mare. Etapa a 2-a va avea loc la Baia Mare pe 7 mai, iar etapa a 3-a se va desfășura la Carei pe 25 iunie. Etapele 4 și 5 sunt programate la Satu Mare pe 23 iulie și 19 noiembrie . Între aceste etape vom avea pe 9 iulie etapa de Raliu VTM de la Luna Șes precum și CEC ORI CUP, etapa de la Satu Mare între 9-11 septembrie. De asemenea ACR Satu Mare va organiza și Raliul VTM Meseș 2016 pe 6 august!

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts