More


  Steaua a câștigat Cupa Europei la spadă!

  - Advertisement -

  steaua-spada

  Echipa CSA Steaua București, în componența Ana Maria Popescu (Brânză), Simona Gherman si sătmărencele Simona Pop și Greta Vereș, a câștigat Cupa Europei la spadă feminin, desfășurată sâmbătă în localitatea italiană Caserta.

  După un parcurs fără greșeală, CSA Steaua a reușit sa câștige trofeul pentru a patra oară. Parcursul spadasinelor românce, antrenate de Dan Podeanu și George Epurescu, a fost următorul: grupe — 45-13 cu Clubul de Scrimă Linköpings (Suedia) și 45-15 cu AS Pro Vercelli (Italia); tabloul de 8 — 45-33 cu Clubul de Scrimă Basel (Elveția); semifinale — 45-21 cu Aeronautica Militară (Italia); finala — 45-38 cu Clubul de Scrimă Moscova (Rusia).

  La acest concurs au participat unsprezece formații din întreaga Europă: Clubul de Scrimă Moscova (Rusia), Clubul de Scrimă Levallois (Franța), Clubul de Scrimă Valladolid (Spania), CSA Steaua București (România), Clubul de Scrimă Linköpings (Suedia), Clubul de Scrimă Harrogate (Anglia), Clubul de Scrimă Basel (Elveția), Heidenheimer SC (Germania), CS Esercito (Italia), AS Pro Vercelli (Italia) și Aeronautica Militară (Italia).

  CSA Steaua a mai câștigat Cupa Europei în 2008, 2011 și 2012.

  CSA Steaua a adus trofeul Cupei Europei în țară duminică, 6 martie, la ora 18,00, cu o cursă Alitalia, de la Roma.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img