Tâlharul de pe Botizului, arestat pentru 30 de ziletalhar
Carol R., de 37 ani, principalul bănuit în comiterea infracțiunii de tâlhărie comisă joi, pe strada Botizului din Satu Mare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Satu Mare a emis pe numele acestuia un mandat de arestare pe o perioadă de 30 zile.
Reamintim că în cursul zilei de joi, o patrulă de ordine și siguranță publică ce acționa pe raza municipiului Satu Mare,  formată dintr-un polițist și un jandarm, a surprins în flagrant un bărbat în timp ce deposeda o femeie de poșetă, prin violență.
”Înaintând spre locul faptei, echipajul a constatat că bărbatul smulge poșeta femeii, iar la apariția mașinii de poliție, o ia la fugă. Văzând că nu răspunde somației de oprire, polițistul și jandarmul au trecut la urmărirea lui, reușind în scurt timp să-l prindă. stfel, s-a stabilit că persoana vătămată Ioana  H. de 68 ani, din orașul Petrila, județul Hunedoara, în timp ce aștepta o mașină de ocazie pe strada Botizului,  prin violență, a fost deposedată de poșeta care conținea acte personale și bilete de tren”, se arată în comunicatul de presă remis de către Inspectoratul Județean de Poliție.
Agresorul a fost identificat ca fiind Carol R., de 37 de ani, din comuna Apa, județul Satu Mare, iar prejudiciul creat de acesta și estimat la 400 lei a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.
ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts