More

  Teja, aplaudat la conferința de presă

  teja

  Moment inedit la conferința de presă de după meci. Antrenorul Mihai Teja a fost aplaudat de reprezentanții mass media prezenți în sală, atât pentru rezultat, pentru joc cât mai ales pentru modul în care reușește să țină în priză o echipă cu jucători neplătiți cu lunile. Și o echipă ce e aproape de FALIMENT!

  „Sunt bucuros pentru că am câștigat. A fost un meci foarte greu, cu o echipă bună. Tibi Csik cred că face o treabă foarte bună aici, are jucători de valoare și nu merită să i se strige demisia și așa mai departe. Trebuie răbdare, timp și lucrurile se vor așeza. Sunt sigur că Baia Mare ( n.r. Satu Mare) va face o figură frumoasă dacă nu în acest campionat, în campionatul viitor. Felicit jucătorii mei, au luptat până la capăt și au crezut, chiar dacă în a doua repriză nu am avut aceeași turație la motoare, aceeași atitudine și același joc ofensiv pe care l-am cerut tot timpul. Cred că dacă vrem să devenim o echipă mare, trebuie să jucăm 90 de minute cum am jucat în prima repriză. Am câștigat în ultima secundă, cu atât mai greu, cu atât mai frumos. Mulțumim suporterilor care au fost în număr atât de mare și ca de fiecare dată sunt lângă noi chiar dacă nu sunt bani, vitamine…Avem suporteri, avem această tradiție, U Cluj, acel spirit și eu sunt mândru că încă o dată m-am întors aici și acești suporteri sunt lângă noi. Nu m-ar fi mulțumit un egal pentru că am dominat jocul și trebuia să fie o diferență puțin mai mare de goluri, am jucat în prima repriză un fotbal foarte bun”, a spus Mihai Teja care nu a uitat să mulțumească și Divinității pentru succesul de la Satu Mare.

  ”Când dai un gol la ultima fază trebuie să-i mulțumești lui Dumnezeu. Era însă nedrept să pierdem două puncte la cum am jucat” a mai completat Teja care l-a lăudat și pe sătmăreanul Carlo Erdei din lotul lui U.

  ”Abia a venit și încă nu a am apucat să-l integrăm. E un tânăr cu calități, a jucat în Anglia, sigur va avea și el șansa lui de a juca la U” a mai spus Teja.

  Interesant e că Teja a fost propus Olimpiei de către fostul internațional Didi Prodan în vara în care la echipă a fost adus Cosmin Bodea.

  ” Nu știam de recomandarea lui Didi. Îmi aduc aminte de vara în care a ajuns Gâlcă la Steaua, și eu eram pe lista lor atunci. Mai multe echipe erau interesate de serviciile mele… Dar de Olimpia acum aud…Oricum îi mulțumesc lui Didi dacă s-a gândit la mine…Eu acum încerc să-mi fac treaba la U!” ne-a povestit simpaticul tehnician MIHAI TEJA.

  csik

  Tibi Csik : ” Nu toți tragem la aceeași căruță…!”
  După două înfrângeri consecutive în acest an Tibi Csik recunoaște că Olimpia nu mai are nicio șansă la play off:

  „Nu îmi e rușine să zic că acum cred că putem să spunem la revedere play-off-ului. Acum primordial e să nu fim mai jos de locul 9. Acesta este adevărul, trebuie să recunoaștem. Astăzi după cum am evoluat, poate a doua repriză meritam o victorie, dar și egalul era echitabil. Dureros e că am pierdut prima repriză inexplical, iar repriza a doua…dezamăgire. Fotbalul așa e, sportul așa e, sunt unii mai buni, iar alții mai slabi, iar noi am fost în ultimele două meciuri mai slabi. Optimisul meu a fost poate prea mare. Am avut mare încredere în majoritatea jucătorilor care din păcate și astăzi unii m-au dezamăgit. Mă așteptam la mai mult de la ei. Trebuie să fim mai atenți în spate, în față să dăm noi primul jos, iar oamenii care nu prea trag căruța să se bage să o tragă. Eu sunt responsabil pentru cele două meciuri. Poate că trebuia să joc cu jucători care aleargă mai mult, care mai bagă mingea și în contre. Poate că nu am fost inspirat în cazul acesta. Au fost mai buni Mediașul și Clujul, după rezultat aceasta e realitatea și ne luptăm de acum încolo să evităm retrogradarea.”

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE