U, aproape de faliment, Teja vrea o victorie la Satu Mareoli-u

Meci de care pe care sâmbătă la Satu Mare. Olimpia și U Cluj Napoca, două dintre echipele de tradiție din Ardeal își joacă ultima carte de intrare în play off. Cine pierde e condamnat să rămână în zona retrogradării, cine ia toate punctele mai poate spera la primele șase locuri din B2.Iar egalul nu prea ajută pe nimeni.

Dacă la Olimpia nu poate fi vorba de probleme financiare înaintea acestui joc, la U falimentul bate la ușă.

Comisia de Disciplină și Etică pune sară pe rana celor de la U Cluj. După ce Ganea și Dolha au câștigat litigiul și trebuie să primească câte 40.000 de lei de la șepcile roșii, ieri, comisia din cadrul FRF a venit cu o nouă veste care a căzut ca un trăsnet peste echipa din Liga a II-a.

Raul Ciupe și Vasilică Cristocea au “îngropat“ practic echipa, după ce sesizările acestora la Comisia de Disciplină și Etică a adus noi sancțiuni, de încă 80.000 de lei, conform temeiului art. 38 alin. 1 teza 13 alin. 3 ROAF și art. 86 alin. 6.2 din RD al FRF coroborat cu art. 86 alin. 63 și 79.12 din RD. Iar dacă nu “achită penalitatea sportivă și debitul în termenul de 30 de zile de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri, Clubului Universitatea Cluj i se aplică sancțiunea cu neprogramarea la jocurile oficiale până la executarea la obligațiilor referitoare la debitele neachitate și penalitatea sportivă aplicată“, conform art. 79.12 din RD al FRF.

Așadar, sancțiunile clubului au ajuns în câteva zile la 160.000 de lei, o sumă enormă pentru o echipă care și așa se confruntă cu probleme grave și care își poate afla sentința finală pe 10 martie! Și un club cu tradiție în fotbalul românesc poate dispărea de pe hartă!

“Sincer, nici nu am știut despre aceste ultime sancțiuni, am aflat de la dumneavoastră. Sunt probleme care ne tot macină, e din ce în ce mai greu. Dacă vin banii e ok, dacă nu… M-am confruntat cu o mulțime de probleme, adiacente celor de antrenor. Dar noi ne continuăm treaba, mergem la Satu Mare doar cu gândul la victorie“, a spus la aflarea veștii antrenorul “șepcilor roșii“, Mihai Teja.

Așadar spiritul U ține în viață, pentru moment echipa din Cluj. Iar Teja pare hotărât să-și joace cartea până la capăt conștient poate că și o victorie la Satu Mare nu l scapă de… faliment!

Partida Olimpia- U Cluj Napoca se joacă sâmbătă de la ora 11 iar doamnele și domnișoarele au intrare liberă.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts