Un puști din Micula, în finala programului “Fotbal pe uliță”!12910923_1149922045041312_46854768_n

FRF a organizat la Cluj-Napoca finala proiectului Fotbal pe Uliţă, la care au participat cei mai buni 7 copii selectaţi din toată ţara.
Sunt copii din mediul rural, clasele 1-4, fără să fie legitimaţi la vreun club. Judeţul nostru a fost reprezentat de Abel Magyar, un copil din Micula, care s-a descurcat foarte bine.

abel1
Jean Vlădoiu şi Miodrag Belodedici vor desemna care sunt cei trei copii care vor pleca cu naţionala mare la Europeanul din Franţa.
“În urma acţiunilor desfăşurate de mine în mai multe localităţi din judeţ am ajuns la concluzia că mediul rural este locul unde se nasc copii cu reale calităţi, important este ca ei să fie implicaţi cât mai rapid într-un program de pregătire organizat”, ne-a spus antrenorul Dacian Nastai, implicat în proiectul Fotbal pe Uliţă, judeţul Satu Mare.
Actiunea a facut parte din programul de promovare gandit de FRF la Cluj Napoca, program ce a cuprins si lansarea culegerii de matematica de clasa a 4 a , o promovare activa a Nationalei in Ardeal si bineinteles meciul Romania –Spania.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts