More


  Un singur gând: DOAR VICTORIE!

  - Advertisement -

  pincsm

  Trei meciuri, trei înfrângeri. Acesta e bilanţul Olimpiei în 2016 iar situaţia echipei fanion nu e una de invidiat în acest moment în seria vest a Ligii a 2-a.

  Galben-albaştrii joacă azi de la ora 15 cu Şoimii Pâncota şi nu doar partida din această după amiază e una decisivă ci toate meciurile rămase de disputat în sezonul regulat.
  De acum Olimpia nu mai are voie să facă paşi greşiţi şi la drept vorbind nici remizele nu ajută prea mult o echipă ajunsă acum să tremure serios pentru evitarea retrogradării.

  După hoţia de la Mioveni unde arbitrii au făcut praf meciul şi au privat Olimpia de un rezultat pozitiv, elevii lui Csik nu au prea mult timp la dispoziţie pentru a-şi linge rănile. Abia ajunşi acasă, sătmărenii au intrat în cantonament şi încearcă să se recupereze şi fizic şi mental după episodul Mioveni.

  Iar jucătorii şi antrenorii fac un apel la suporteri să vină alături de ei la acest meci devenit extrem de important pentru că, nu-i aşa , caracterele adevărate în momentele grele se arată…

  Olimpia si Șoimii Pâncota sunt oarecum vecine de clasament înaintea etapei cu numărul 22. Olimpia ocupă locul 10 cu 26 de puncte, iar Șoimii sunt pe locul 8 cu 33.
  Olimpia are destule probleme înaintea acestui joc. Heil şi Sălăgeanu sunt incerţi iar Chivari a venit accidentat de la lotul U19. “Are ceva probleme la ligament. Vom vedea luni după RMN verdictul medicilor” spun cei din staff-ul medical al Olimpiei.

  Csik ar fi vrut să joace duminică
  “Toată lumea a văzut ceea ce s-a întâmplat, dar vorbim la trecut de meciul de la Mioveni. Altceva mă deranjează și anume faptul că Federația Română de Fotbal ne-a obligat, prin televiziuni, să jucăm miercuri în nocturnă, iar sâmbătă ne-a programat din nou cu Pîncota. Trebuia decis să jucăm duminică, pentru a avea șanse egale cu adversarul, care și așa nu a jucat în intermediară”, a declarat Tiberiu Csik care speră totuşi ca până la ora meciului Sălăgeanu să fie recuperat.

  “Principalul nostru obiectiv este să ne recuperăm din punct de vedere fizic jucătorii pentru meciul de sâmbătă după-amiază. Din fericire, deși am luat destule cartonașe galbene, nu avem jucători suspendați, dar Chivari a revenit accidentat de la naționala Under 19. Îl mai avem incert pe Sălăgeanu, dar s-ar putea să-și revină până în weekend”, a adăugat fostul fundaș al Stelei.

  Fiind conștient că Pîncota își joacă poate ultima șansă la play-off la Satu Mare, Csik a mai punctat următoarele: „E normal ca ei să spere, dar și noi ne-am săturat să fim lăudați pentru joc, fără a face puncte. Fără a subestima deloc adversarul, care e unul bun, cred că e timpul primei victorii a anului. E important să mai adăugăm și noi puncte în clasament, căci ne așteaptă un play-out, unde avem de îndeplinit un obiectiv”.

  Ne adoarme vigilenţa Ionuţ Popa?
  Antrenorul Şoimilor, Ionuţ Popa, se plânge că abia mai are 14 jucători valizi şi că în ultimele zile elevii săi s-au îmbolnăvit pe capete. O fi strategie de adormire a adversarului sau chiar e infirmeria plină la Pâncota, rămâne de văzut azi la ora 15.
  „Despre Pascariu și Marius Ion știam încă de la sfârșitul săptămânii trecute că nu vom putea conta. Nici acum și nici în următoarele două-trei săptămâni. În schimb, nu credeam că avem ghinionul să mai pierdem doi fotbaliști importanți pentru noi. Pavel are tendinită, iar Suciu e bolnav de nu se poate ridica din pat. Fără ei, am 14 jucători de câmp mari și lați la dispoziție, între care cinci juniori. Probabil, voi fi nevoit să schimb până și sistemul de joc. În aceste condiții, e greu să scoatem ceva la Satu Mare, chiar dacă sunt convins că băieții vor încerca să se agate de ultima lor șansă de a rămâne în cărți pentru play-off”, susține Ionuț Popa.

  Când vorbește despre șansele sale într-un rezultat bun sâmbătă după-amiază, „Mister” ia în calcul și factorul adversar. „Pe Olimpia am văzut-o jucând la Mediaș și Mioveni și mi-a lăsat o impresie foarte bună. Miercuri, chiar meritau să câștige, probabil că acum eram suspendat dacă eram antrenorul lor și arbitrii ar fi luat asemenea decizii împotriva echipei mele. În fine, chiar dacă sunt obosiți după cele 90 de minute jucate la intensitate maximă și orele de drum petrecute în autocar la întoarcere, au un lot mare, de 25 de jucători, din care pot alege. Nu ca noi, care suntem numărați etapă de etapă. Cu siguranță, pleacă cu prima șansă în meciul cu noi”, a adăugat experimentatul tehnician pentru sportarad.ro.

  „Șoimii”, care în aceste zile și-au încasat și salariile pe luna ianuarie, au plecat ieri, după antrenamentul de dimineață spre Satu Mare. S-au cazat la hotelul „Aurora”, iar azi de la ora 15, vor întâlni Olimpia.

  Programul etapei:
  Baia Mare – Gaz Metan Mediaș
  Metalul Reşiţa – UTA Bătrâna Doamnă
  Râmnicu Vâlcea – CS Mioveni
  FC Brașov – U Cluj

  bb  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img