More  Unii cu ratările, alții cu victoria!

  - Advertisement -

  oli 1

  Încrezătoare după gura de oxigen luată sâmbătă în duelul cu Vâlcea, victorie 2-1, Olimpia a început avântat și meciul de marţi seară de la Brașov.

  Ritm bun, pressing și ocazii la poarta gazdelor și o siguranță dezarmantă arătată în spate de fundașii noștri.

  oli 2

  Doar că vorba e veche, Dumnezeu îți dă dar nu-ți bagă și în straiță… Munteanu min 3, Kanalos min 13, Mărkuș min 16 și din nou Kanalos min 53 ratează ocazii imense… Iar cum fotbalul te pedepsește dacă-ți bați joc de el, gazdele profită și în loc de 0-1 sau 0-2 la pauză, de la vestiare revin de la 0-0. Iar de aici balanța se înclină în favoarea brașovenilor.

  Olimpia primește două goluri ciudate, Manole în minutul 53 trimite de la marginea careului, mingea îl atinge pe Mureșan și intră în plasa porții: 1-0.

  Băican iese accidentat, rezerva Șuta intră parcă neîncălzită și automat se face 2-0 în min 64.

  Vagner centrează din dreapta în careu, Andor câştigă duelul aerian cu Ciul şi trimite cu capul peste Şuta la colţul lung, ieşit din poartă. Iar din acest moment nimic nu se mai leagă în jocul Olimpiei. Bolba încearcă să schimbe ceva din mers dar degeaba… Ca și în meciul cu Vâlcea benzina echipei se termină prin minutul 60 și jucătorii Olimpiei termină meciul lăsând impresia că sunt prin Bolivia la altitudini care te lasă fără oxigen.

  Arbitrul Micloșină le acordă gazdelor un penalty în prelungiri… S-a terminat 3-0 cu Ene reușind să înscrie de la punctul cu var în min 96. Dar ce mi-e 2 sau 3-0 până la urmă trebuie să batem sâmbătă pe FCM Baia Mare. Căci nu-i așa… NU CONTEAZĂ O RETROGRADARE CÂT UN MECI CU BAIA MARE!

  Olimpia rămâne pe 10 în vreme ce FC Brașov a urcat pe şase și cu datorii de 18 milioane de… euro pe cap mai speră la play off!

  După meciul ăsta punem și noi o întrebare…Băieți, ce- ați făcut în cantonament la 1 MAI? Pregătire fizică n-aș prea zice că s-a făcut pe acolo… E o părere…


  Liga a II-a, seria 2, etapa 24:

  Târgoviște – UTA 3-0
  Brașov – Olimpia 3-0
  Vâlcea – Șoimii Pîncota 2-1
  Baia Mare – CS Mioveni 1-0
  Reșița – Gaz Metan 0-1
  Bihor – Tărlungeni 0-3
  Caransebeș – U Cluj 0-3


   

  dd


  FC Braşov:

  Fl. Iacob – Vagner, Puţanu, M. Marin, Negotei – I. Manole, S. Pană, Andor (H. Popa ’86),Al. Coman – M. Matei (D. Ene ’63), Mug. Buga (cpt.)(Rz. Avram ’77)

  Rezerve neutilizate:
  D. Mutu – Alupoaie, Istrofor, Bg. Rusu

  Antrenor:
  Adrian Szabo

  Olimpia:

  Băican (Şuta ’57) – Ciul (Buhăescu ’65), Fl. Mureşan (cpt.), I. Tătaru, Iuhas – Onicaş, R. Rus (D. Lukacs ’63) – D. Muntean, Kanalos, Brata – Mărkuş

  Rezerve neutilizate:
  Bg. Faur, Bîgiu, Takacs, Ianc

  Antrenor:
  Mircea Bolba


   

  Mircea Bolba: “Dacă nu batem pe Baia Mare putem retrograda!”

  Adrian Szabo a avut un discurs moderat la conferința de presă de la finalul meciului cu Olimpia. Szabo a recunoscut problemele din prima repriză, atunci cînd oaspeții au avut ocazii mari la poarta lui Iacob, a apreciat jocul bun din partea secundă și a anunțat că jucătorii săi au primit ca bonus… o zi liberă.

  „Am tremurat în prima repriză, am rezistat fără să primim gol… La pauză am găsit indicațiile care au fost înțelese de către jucători. După ce am înscris primul gol, totul a fost mai ușor. Jucăm, obținem puncte, astfel că sîntem îndreptățiți să sperăm și să credem în șansa noastră și la Vîlcea. Orice jucător își dorește în sufletul său să ieșim cu fruntea sus și la Vîlcea. Prima pentru băieți… va fi o zi liberă! Mai jos decît sîntem acum din punct de vedere psihic nu putem fi. Avem nevoie de sprijin de orice natură, ne dorim să se vadă o unitate din partea tuturor brașovenilor. Cred că lumea știe că sîntem într-o situație grea, dar nu înțelege cît de grea este pentru noi. Este foarte greu”, a declarat Szabo.

  bolba2

  De cealaltă parte, Mircea Bolba, antrenorul Olimpiei, a spus că eșecul este sever față de ce s-a întîmplat pe teren.

  „O înfrîngere usturătoare, dar scorul e mult prea sever. Dacă am fi condus cu 4-0 în prima repriză nu era mult. Și în debutul părții secunde am ratat o mare ocazie. Cred că am fi meritat un punct în acest meci, însă acesta e fotbalul. Îi felicit pe cei de la FC Brașov pentru victorie și le urez mult succes. Pentru noi urmează meciul cu FCM Baia Mare și avem mare nevoie de victorie. Dacă nu vom cîștiga meciul cu Baia Mare putem retrograda!”, a spus Mircea Bolba.


  Olimpia a pierdut marti seara cu 3-0 partida cu FC Brasov din cadrul etapei a 24-a din B2. Sambata Olimpia joaca acasa de la ora 11 derby-ul Nordului cu FCM Baia Mare!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts