More  Urmărire cu final ca-n filme, la Satu Mare

  - Advertisement -

  Un echipaj al poliției de ordine publică al municipiului Satu Mare, aflat în serviciul de patrulare,  a efectuat semnalele regulamentare de oprire  unui conducător auto aflat în trafic pe strada Careiului. Incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 2:30.

  Întrucât nu a oprit, polițiștii au trecut la urmărirea acestuia, astfel că la intersecția străzilor Lazarului cu Ion Ghica, conducătorul auto a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în zidul gardului împrejmuitor al unui imobil.

  În urma impactului, autoturismul a fost cuprins de flăcări, polițiștii apelând la sprijinul I.S.U. pentru stingerea incendiului.

  Astfel, s-a constatat că la volan se afla Robert H., de 25 de ani, din Satu Mare, despre care, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,94 mg/l în aerul expirat.

  Cazul a fost preluat de către polițiștii rutieri, care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și distrugere.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts