Victima agresiunilorUn bărbat din Tiream s-a prezentat la Spitalul din Carei pentru îngrijiri, ca urmare a unei agresiuni căreia i-a fost victimă. Ieri, la ora 13.20, Poliția Carei a fost sesizată telefonic prin apelul la SNAU 112, de către Spitalul Municipiului Carei, despre faptul că la Primiri Urgențe s-a prezentat o persoană care reclamă că a fost victima unei agresiuni.

La fața locului s-a deplasat patrula de siguranță publică, iar acesta, în urma verificărilor efectuate, a stabilit că victima, Zeno D. de 32 de ani din Tiream, întâlnindu-se pe strada Avram Iancu din Carei cu Robert S. de 40 de ani, din Timişoara și Iuliu S. de 33 de ani, din Tiream, pe fondul unor divergențe mai vechi, a fost lovit de către aceștia cu pumnii în zona feței, provocându-i leziuni care au necesitat îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru identificarea împrejurărilor în care s-a petrecut incidentul, urmate de stabilirea încadrării juridice a faptei.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts