More  Vor puncte de sub Tâmpa

  - Advertisement -

  Chiar dacă ocupă doar poziția a 10-a în B2, Olimpia pare favorita televiziunilor de sport.

  2016_03_07_4_gaz-metan-medias-fc-brasov-trei-din-trei_97885

  După ce au transmis în acest an meciurile galben-albaștrilor cu Mediaș, Mioveni și Râmnicu Vâlcea, azi Dolce sport și Digisport au în program de la ora 19 și meciul Olimpiei de sub Tâmpa cu FC Brașov.

  Se anunță a fi un meci echilibrat între două echipe ce au schimbat săptămâna trecută antrenorii și care în etapa de sâmbătă au obținut victorii prețioase în fața unor adversari de.. play off.

  Olimpia, la revenirea lui Mircea Bolba ca principal a trecut de Râmnicu Vâlcea cu 2-1, în vreme ce FC Brașov, tot cu o revenire pe bancă, a principalului Adrian Szabo s-a impus la Mioveni cu 1-0.

  Dacă Olimpia nu mai are practic șanse la play off în schimb pentru brașoveni meciul e unul crucial.

  FC Brașov are 38 puncte și e la un singur punct de zona play off-ului. În plus din spate vine amenințător U Cluj Napoca (35 p.) care mai are de jucat cu Caransebeș, Reșița și FC Bihor și deci are șanse să ia punctaj maxim până la final!

  Antrenorul Mircea Bolba speră ca echipa să practice același joc bun arătat în prima parte a meciului de sâmbătă cu Vâlcea. ” Nu am apucat să ne antrenăm prea mult, duminică am avut o pregătire la stadion, dar mizez pe voința băieților de a demonstra că avem valoare mai mare ca acest loc 10” spune Bolba pentru care o victorie la Brașov ar însemna un nou pas făcut spre salvarea de la retrogradare a echipei.

  Lotul a plecat luni dimineață spre Brașov fără suspendatul Villand și fără accidentații Chivari și Heil.
  Iată lotul deplasat la Brașov: Băican, Șuta, Muntean, Onicaș,Tătaru, Iuhas, Sălăgeanu, Mureșan, Faur, Rus, Takacs, Brata, Kanalos, Ciul, Lukacs, Mărkus, Buhaescu, Ianc, Bîgiu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts