More


  Amplasament pentru un nou drum de legătură

  - Advertisement -

  poza_1

  Ieri a avut loc predarea amplasamentului pentru lucrările care au în vedere reabilitarea drumului care face legătura dintre Pir, limită de județ Bihor și localitatea Sălacea, unde a participat președintele Consiliului Judeţean, Adrian Ștef, Nicolae Bura, administratorul public al judeţului Satu Mare, Ioan Șereș, directorul Direcţiei tehnice din cadrul Consiliului Judeţean, primarul localității Pir, Burlacu Ioan Florin, și viceprimarul Kiș Lorand.

  pag16

  “Suntem în localitatea Pir și vom preda amplasamentul pentru lucrările care au în vedere reabilitarea drumului care face legătura dintre Pir, limită de județ Bihor și localitatea Sălacea. După ce am predat amplasamentele din Codru între localitățile Bârsăul de Sus-Bârsăul de Jos, pe Valea Someșului, drumul către Potău, dincoace în această zonă, zona Careiului, am predat amplasamentul la lucrările la dumul Căuaș-Ady Endre. Aici e vorba de o lungime de 2,5 km în valoare de 2.600.000 lei. Toate aceste lucrări se realizează prin Programul național de dezvoltare locală, avem finanțarea necesară pentru realizarea acestor lucrări și nu pot să nu amintesc sprijinul pe care l-am primit din partea guvernului Ponta pentru a putea avea finanțarea necesară pentru aceste investiții și totodată îmi pare rău că domnul vicepreședinte Mircea Govor nu poate fi alături de noi, și domnia sa având un aport esențial pentru a putea obține aceste finanțări. Eu pot să-i asigur pe cetățenii din Pir că acest drum se realizează, iar în decurs de patru luni, în vara aceasta drumul va fi gata.” a declarat Ștef.

  În ultima lună este al treilea amplasament de drumuri județene care se deschide pentru a se executa lucrările de reabilitare.

  „Acest tronson de drum este foarte important chiar dacă lungimea lui nu este foarte mare, deoarece leagă județul nostru de județul Bihor. De aici nu este o lungime de drum foarte mare până la drumul național care duce la Oradea ceea ce va facilita accesul mai bun, atât al localităților spre reședința județului, spre Satu Mare, dar și spre Bihor. Fac și eu precizarea că în cazul în care conducerea județului nu ar fi depus eforturi, președintele Consiliului Județean Adrian Ștef și vicepreședintele Mircea Govor, atunci probabil nu ar fi fost posibil să se obțină fondurile necesare atât de importante pentru reabilitarea drumurilor județene”, a declarat Nicolae Bura, administrator public al judeţului Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img