More


  Barajul de promovare în liga 1, la începutul lunii iunie

  =

  Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a luat miercuri şi două decizii în privinţa echipelor ce activează în campionatul Ligii 2. Reprezentanţii CEx au aprobat cu majoritate, respectiv unanimitate de voturi datele de disputare a jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga 1, respectiv procedura de organizare a acestor partide. În plus, s-a cerut Comitetului de Urgenţă a FRF să ia o decizie în privinţa datelor de desfăşurare a jocurilor de baraj pentru menţinerea în Liga 2.

  Iată comunicatul FRF:
  “Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din data de 27 aprilie 2016, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 33 alin. (2) din Statutul Federaţiei Române de Fotbal în prezenţa majorităţii membrilor săi, domnii Kyros Vassaras şi Ştefan Stana absentând motivat, adoptă următoarele decizii:
  – Aprobă cu majoritate de voturi datele de disputare a jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga 1, după cum urmează:
  • Jocurile de baraj dintre echipele clasate pe locul 2 din fiecare serie de Liga a 2-a, în data de 01.06.2016 (jocul tur), în data de 04.06.2016 (jocul retur).
  • Jocurile de baraj dintre echipa câştigătoare a jocului de baraj mai sus menţionat, cu echipa de pe locul 6 din Play-out-ul Ligii 1, în data de 08.06.2016 (jocul tur), în data de 12.06.2016 (jocul retur).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img