More


  Candidaţi surpriză la Primăria Satu Mare

  =

  candidati

  Alegerile din anul acesta sunt tot mai surprinzătoare pe zi ce trece. Dacă discuțiile contradictorii sau anunțurile făcute pe neașteptate ne-au surprins până acum, se pare că surprizele sunt nesfârșite.

  Astfel că, pe youtube, putem vedea un anunț la intrarea în lupta pentru câștigarea funcţiei de consilier local al municipiului Satu Mare. Și nu e o glumă! Fost angajat al prefecturii, actual pensionar, Eugen Chiorean candidează independent pentru un post de consilier local Satu Mare.

  ”Ceea ce vreau eu ca și candidat independent este să fiu vocea reală a comunității și nu un simplu membru de partid. Practic, vreau să fiu la dispoziția publicului. Nu urmăresc latura materială, ci să fiu de folos comunității, să îmi sfătuiesc și ajut semenii”, a spus acesta.

  De asemenea, are idei noi pentru structura alegerilor sau pentru candidații la această funcție.

  ”Bine ar fi dacă oameni de valoare din cartiere ar candida independent, astfel fiecare cartier ar avea un reprezentant în consiliul local.”, a mai spus Eugen Chiorean.

  Șirul candidaților la primăria Satu Mare continuă. Luni și-a anunțat candidatura Vasile Deac, medic veterinar. Acesta și-a propus să facă mult bine sătmărenilor, să dea o altă față municipiului însă nu i-a uitat nici pe cei mici, pentru ei dorește o grădină zoologică. Vasile Deac este cel mai proaspăt candidat la primăria municipiului fiind candidatul cu numărul opt. Partidul Puterii Umaniste Social Liberal este nou înființat, motiv pentru care este într-o continuă dezvoltare. Nemulțumirea majoră a candidatului la primărie, este cea legată de modul în care sătmărenii sunt abordați în instituția primăriei.

  „Sunt nemulțumit total de ceea ce se întâmplă în acest oraș, de modul cum esti abordat în instituția Primăriei Satu Mare, sunt nemulțumit total de oamenii care lucrează în această instituție. Am decis să candidez. Pentru binele orașului am foarte multe soluții. Aș începe cu cele mai mari dintre ele. Atragerea de noi investitori străini pentru a se moderniza acest oraș și pentru a crea noi locuri de muncă si am etalon orașul Arad, care a creat foarte,foarte multe locuri de muncă. Un alt lucru care mă nemulțumește este infrastructura și curățenia oraşului. Mă plimb foarte des pe jos și văd niște trotuare scobite și alandala puse, drept pentru care aș propune un exemplu de oraş curat al României, orașul Otopeni. Un exemplu de curățenie, un exemplu de aranjament arhitectural. O altă problemă care mă deranjează este cea a parcurilor. Am fost în Grădina Romei, acolo unde mă jucam când eram copil… nu s-a schimbat nimic, este exact ca și în anul ‘85. Mi se pare de-a dreptul stupefiant. Nici marele stadion din municipiu nu arată prea bine. O idee de-a mea pe care o voi pune în aplicare chiar dacă nu voi fi primar este să înființăm o grădină zoologică”, a declarat Deac Vasile, viitorul posibil primar. La conferința organizată ieri a participat și Șerban Rădulescu, co-președintele la nivel național al partidului, care a afirmat că avem un oraș deosebit de frumos însă atunci când vii din afara lui se observă lipsa de unitate.

  Ioana Simion, Raluca Jofi  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img