More  Caravana „Aducem PNDR la tine acasă”

  - Advertisement -

  ciocolata

  În cadrul promovării oportunităţilor de finanţare prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020, Oficiul Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Satu Mare în cadrul campaniei „Aducem PNDR la tine acasă”, continuă seria întâlnirilor informale cu potenţialii beneficiari din judeţ. Astfel, în cadrul programului „Școala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai informat” organizat de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, OJFIR Satu Mare va prezenta unui grup de elevi un proiect de succes finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, Fabrica de ciocolată de la Odoreu. Scopul intâlnirii este constientizarea importanței accesării fondurilor europene si familiarizarea elevilor cu mecanismele de finanțare.

  Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată de Oficiul Județean pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, reprezintă un bun prilej de a vă prezenta oportunități de finanțare prin măsuri ale PNDR unde sprijinul financiar se poate ridica până la 100%. Acțiunea va avea loc joi la Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 08.30.

  Luni, campania „Aducem PNDR la tine acasă” ajunge la Tarna Mare unde, cu sprijinul Primăriei, va avea loc o întâlnire informativă. Evenimentul ce va avea loc la sediul Primariei Tarna Mare face parte din seria acțiunilor de promovare a PNDR desfășurate în județul Satu Mare si are ca scop prezentarea principalului instrument de dezvoltare a mediului rural românesc și de realizare a unei economii rurale durabile și prospere.

  Sunt invitați să participe: fermieri, asociaţiile din mediul rural, oameni de afaceri sau persoane care vor să îşi deschidă propria afacere, reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, ONG-urilor şi a unităţilor de cult.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts