More


  Cosmin Rațiu s-a supărat pe PNL

  =

  Cosmin-Ratiu

  Vicepreședintele PNL Satu Mare și consilierul local, Cosmin Rațiu, și-a anunțat demisia din cele două funcții menționate anterior. Momentan, acesta rămâne membru de partid, existând posibilitatea de a candida ca independent la Primăria Satu Mare. Anunțul l-a făcut într-o conferință de presă susținută, ieri, în fața unui cabinet medical pe care acesta îl deține. Acolo a mărturisit motivele pentru care a ales să facă aceste alegeri.

  “Săptămâna trecută au fost aduse nişte acuzaţii nefondate la adresa mea de preşedintele PNL al municipiului Satu Mare, acuzaţii care din punctul meu de vedere nu au nicio legătură cu realitatea. Au fost nişte atacuri indirecte din partea colegilor mei, iar eu am decis să fac un pas înapoi din toate funcţiile pe care le deţin în partid, acea funcţie de la BJP, aripa PDL, de prim-vicepreşedinte precum şi de la muncipiu, cât şi din Consiliul Local. Timp de trei ani am fost acuzat de primarul Coica de tot felul de lucruri care pur şi simplu nu aveau nicio legătură cu realitatea şi am văzut că în ultima perioadă o parte din colegii mei de partid m-au luat ca şi ţintă”, a spus Raţiu.

  Totodată, acesta a mărturisit faptul că nu este singurul care s-a gândit la demisie. Se pare că membrii care urmează să se retragă din PNL sunt mulți.

  “Dl. fost prefect Giurcă nu mai candidează, eu mă retrag, dl. Cipri Costea se retrage, dl. Claudiu Figula se retrage, din punctul meu de vedere foarte mulţi oameni capabili din diferite domenii de activitate se retrag din actualul PNL. Este un mare semn de întrebare. Un alt mare semn de întrebare pe care îl pun conducerii PNL este acea listă de consilieri municipali care pe mine mă interesează. Toată lumea a avut un trend să promoveze tineri iar eu astăzi nu regăsesc nici măcar un singur tânăr pe locurile eligibile. Veţi vedea mâine lista pe Consiliul municipal şi nu veţi regăsi niciun tânăr”, a mai spus Cosmin Raţiu.

  Medicul stomatolog a explicat faptul că PNL Satu Mare nu reușește să facă din acest partid un partid în care să existe oameni capabili. Astfel că acesta își dorește o reîmprospătare a clasei politice.

  “Deocamdată mă voi axa pe domeniile mele medicale, fac parte dintr-un sondaj de opinie care se realizează săptămâna aceasta şi săptămâna viitoare la Satu Mare până miercuri, iar dacă cetăţenii vor considera că un candidat independent aduce plus valoare administraţiei locale şi prin priceperea mea în administraţia locală, în business şi tot ce am făcut pe raza municipiului Satu Mare, merit să candidez şi eventual să obţin voturi pe municipiul Satu Mare, îmi voi anunţa candidatura ca şi independent. Deocamdată sunt membru simplu şi simpatizant PNL, merg alături de echipa actuală”, a declarat Raţiu.
  Aducând suficiente motive pentru care se întâmplă toate acestea, Cosmin Rațiu a declarat faptul că mulți oameni capabili se vor retrage din partid.

  “Vor fi oameni care sunt astăzi pe listă care se vor retrage. Îmi pare rău că după plecarea dlui Mureşan vechiul PDL s-a lăsat puţin manipulat, n-am reuşit să impunem un lider care să coordoneze şi să gestioneze situaţia exact cum ar trebui. Este un cumul de factori, acum se încearcă şi la nivel naţional eliminarea foştilor lideri PDL, se pune presiune pe tot ce înseamnă valoare”, a spus Raţiu.
  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img