More  Crăciunescu a văzut două erori mari a lui Balaj

  - Advertisement -
  Mihai Stoica (D)discuta cu arbitrul Cristian Balaj (S) in timpul meciului de fotbal Steaua Bucuresti - Dinamo din semifinalele Cupei Romaniei, disputat pe stadionul Arena Nationala din Bucuresti, miercuri, 20 aprilie 2016. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO
  Mihai Stoica (D)discuta cu arbitrul Cristian Balaj (S) in timpul meciului de fotbal Steaua Bucuresti – Dinamo din semifinalele Cupei Romaniei, disputat pe stadionul Arena Nationala din Bucuresti, miercuri, 20 aprilie 2016. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

  Ion Crăciunescu a analizat prestația lui Cristi Balaj de la Derby de România. Fostul mare arbitru e de părere că “centralul” a greșit în două rânduri, decisiv însă: penalty la Momcilovici şi fault în atac la al doilea gol al Stelei.

  “Eliminarea este justificată din punct de vedere al regulamentului. Pe Bourceanu nu-l interesează mingea, el se uită după adversar şi îl loveşte cu cotul în gât. Este un cot care este dus în gâtul adversarului, ceea ce înseamnă că el foloseşte cotul ca o armă.

  Eu chiar m-am speriat când am văzut spasmele jucătorului de jos. Fapta lui Bourceanu este incalificabilă. Nu avem de ce să vorbim, decât de cartonaş roşu.

  La faza cu Momcilovic este contact. Este o neglijenţă, nu ceva intenţionat, dar este contact. Îl împiedică, e o neglijenţă să faci aşa ceva. Contactul este aproape involuntar, dar este o neglijenţă a fotbalistului, duce piciorul în direcţia aceea şi l-a împiedicat.

  Nu trebuie să fie intenţie, este neglijenţă. Se poate ca Balaj să nu fi văzut contactul, noi îl vedem după reluare. Am văzut, este fault (n.r. faza cu Adi Popa şi Corbu, dinaintea golului doi al Stelei)”, a declarat Crăciunescu, la Digi Sport.

  Steaua si Dinamo au remizat, 2-2 miercuri seara în manşa a doua a semifinalelor Cupei României. Dinamo s-a calificat în ultimul act după 0-0 în tur!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts