More


  Cristian Bodârlău merge la Europene

  - Advertisement -

  Președintele Federației Române de Judo, Florin Lascău, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că obiectivul României la Campionatele Europene de la Kazan (Rusia), programate între 21 și 24 aprilie, este câștigarea a 1-2 medalii, dar nu ar fi surprins dacă sportivii se vor întoarce în țară cu 3 medalii.

  “Obiectivul nostru este 1-2 medalii. Sunt medalii realiste care au fost confirmate de sportivii români. Apoi, nu ne-ar surprinde să ne întoarcem cu trei de acolo. Și asta în condițiile în care la Kazan vom participa la cel mai puternic campionat continental. Nici Asia nu are un campionat continental atât de echilibrat și puternic precum cel european”, a spus oficialul FRJ.

  Florin Lascău a adăugat că federația încearcă să redreseze și judo-ul masculin românesc. “Acum mergem cu doi sportivi la europene, cu Natea și Bodîrlău. Mă bucur în mod deosebit faptul că antrenor la lotul masculin îl avem pe Mircea Frățică, medaliat cu bronz la Olimpiada de la Los Angeles. Sunt convins că ne va ajuta pentru că vrem foarte mult să redresăm judo-ul masculin românesc”, a precizat Lascău. De remarcat ca Cristian Bodârlău are dublă legitimare, Dinamo şi CSM Satu Mare!

  Lotul României pentru a Campionatele Europene de la Kazan (21-24 aprilie) este format din 9 sportivi: feminin — Corina Căprioriu (57 kg), Andreea Chițu (52 kg), Ștefania Dobre (63 kg), Violeta Dumitru (48 kg), Larisa Florian (52 kg), Loredana Ohai (57 kg), Monica Ungureanu (48 kg); masculin — Cristian Bodîrlău (81 kg) și Daniel Natea (100 kg).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img