More


  Cu motorul gripat, Mani Gyenes a terminat pe trei în Ungaria

  - Advertisement -

  moto1

  Trei rideri sătmăreni au participat sâmbătă pe circuitul de la Pannonhalma la prima etapă a Campionatului Ungariei la Endurocross.

  La clasa A, Mani Gyenes poate fi declarat ghinionistul zilei după ce a fost nevoit să cedeze a doua poziţie chiar înaintea finish-ului din cauza unor probleme la motor.

  „Au fost peste 160 de concurenţi, e nebunie mare la ei în Ungaria la astfel de competiţii. Am avut un start bun , am stat câteva tururi pe primul loc iar apoi Nemeth m-a deăşit, el fiind şi principalul favorit. Din păcate însă chiar cu un tur înaintea finalului mi s-a gripat motorul şi a trebuit să cedez locul doi slovacului Radek. Totuşi am salvat locul trei . Măcar atât” ne-a spus Mani Gyenes.

  „Normal că am fost foarte dezamăgit atunci la finalul cursei căci meritam locul doi dar asta este…Am rămas pe podium şi sunt în puncte asta contează acum” a încheiat Mani. Tot la clasa A, un alt sătmărean, Marton Szilvester a terminat pe şase. Iar la clasa C, Cristian Ardelean a terminat pe 14.

  Etapa a 2-a a Campionatului Ungariei la endurocross va avea loc la finalul lunii aprilie doar că peste două săptămâni Mani Gyenes va merge tot în Ungaria la etapa a 2-a a Campionatului de enduro. Unde după prima rundă e pe prima poziţie în clasamentul general.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img