More


  Danezii au forţat vara la Aquastar!

  =

  Forţând oarecum vara, Aquastar Satu Mare a decis să dea drumul la distracția de pe tobogane. Deocamdată a fost “deschis” doar un bazin cu apă încălzită la 29-30 grade.

  Ideea de a deschide toboganele a venit de la niște turiști din Danemarca, turişti care obişnuiţi probabil cu verile răcoroase au solicitat să le fie permis accesul la bazinul cu tobogane!!!

  Deschiderea oficială a sezonului va fi făcută în deja tradiţionalul 1 Mai. Iar conducerea aquapark-ului sătmărean le pregătește vizitatorilor mai multe surprize.Pentru sezonul estival, sunt prevăzute și diferite planuri tarifare. Biletul de intrare pe toată ziua va fi de 30 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru elevi, studenți și pensionari, 15 lei pentru copii între 4 și 14 ani. Pentru cei între 0 și 4 ani intrarea este gratuită. De asemenea, vor mai fi și unele promoții. Astfel, va exista biletul matinal, între orele 10 .00 și 14.00, cu acces nelimitat la piscine, care va costa 15 lei. Totodată, între orele 18.00 și 21.00, biletul de intrare va fi de 20 de lei pentru adulți și 15 lei pentru celelalte categorii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img