More


  Demisie surprinzătoare în sportul sătmărean

  =

  mulcu

  Demisie surpriză anunțată pe facebook la finalul săptămânii trecute de unul dintre cei mai cunoscuți oameni de sport din județ.

  Florin Mulcuțan a renunțat la toate funcțiile pe care le-a avut în cadrul Asociației Județene de Box după ce acesta s-a zbătut în ultimii ani să revitalizeze acest sport în Satu Mare.

  ”Prin prezenta, va aduc la cunoștință că demisionez din toate funcțiile deținute în cadrul AJ de Box Satu Mare, din motive personale! A fost o colaborare frumoasă şi totodată cu multe realizări, dar acum am alte priorități mult mai importante! Vă mulțumesc pentru colaborarea și sprijinul pe care mi le-ați acordat și va doresc mult succes în continuare!!!

  Vreau sa mulțumesc pe această cale tuturor colaboratorilor mei pentru sprijinul acordat și tuturor reprezentanților din mass-media sătmăreană și nu numai, care au fost alaturi de mine necondiționat și care m-au sprijinit în toate acțiunile pe care le-am întreprins ptr promovarea boxului satmarean si totodata cel românesc!!!

  Pentru tot ceea ce voi organiza vreodată personal pe plan pugilistic (în calitate de conducător al unui club -AS Olimpia Cauas) îmi voi asuma raspunderea!!! ” a scris Florin Mulcuțan pe pagina boxului sătmărean.

  Mulcuțan ne-a confirmat că a renunțat la funcțiile de la AJ Box și a ținut să-i mulțumească în mod deosebit dlui Ghere pentru ajutor. Acesta a anunțat că va organiza în această săptămână o conferință de presă în care va prezenta motivele demisiei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img