More


  Din groapă-n groapă… spre Homoroade!

  =

  homorod-gropi

  Zona Codrului este o zonă cu tradiție, o zonă despre care teoretic ar putea fi numai cuvinte de laudă… însă treaba stă puțin altfel când vine vorba de drumuri. Până la Homoroade cu mașina faci aproape o oră de vreme… și asta din cauza gropilor de care dai la tot pasul.

  homorod-gropi-2

  Zona Codrului este o zonă cu tradiție, o zonă despre care teoretic  ar putea fi numai cuvinte de laudă… însă treaba stă puțin altfel când vine vorba de drumuri. Până la Homoroade cu mașina faci aproape o oră de vreme…

  Sequence 12_2

  În comuna Homoroade există viață! Există bătrâni, există tineri, sunt instituții publice, preoţi, școli, există comunitate. Din păcate oamenii de aici au de suferit din cauza faptului că drumul județean 193 A este aproape impracticabil. Primarul Ardelean a ajuns la capătul răbdării, nu mai are putere să le explice cetățenilor acestei comune că nu de el depinde asfaltarea drumului județean… astfel încât a organizat ieri o conferință de presă pentru a trage un semnal de alarmă .
  „Această conferință de presă vizează, oarecum, dezvoltarea greoaie a zonei Codru, a zonei Homoroade. Chiar dacă suntem înaintea perioadei electorale nu vizează nimic electoral, nu vizează atacuri la persoană, voi încerca să nu mă folosesc de numele nimănui. Se spune atât de frumos pe la radio și televiziuni că se vor începe în curând lucrările pe zona Satu Mare-Homoroade, se tot spune și se tot spune… dar din păcate încă nu s-a concretizat nimic.” a declarat primarul Simion Ardelean.
  În Homoroade există Centru medical, însă tinerii nu vor să vină să muncească aici deoarece nu sunt dispuși să facă naveta pe asemenea drumuri, ambulanța de asemenea ajunge foarte greu, agenții economici se plâng că este foarte greu să vină în această zonă iar fiii satului care locuiesc la oraș și vin acasă de sărbători riscă să-și strice mașinile.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img