More


  Dublă lansare de carte la Poesis

  =

  lansare

  Restaurantul Poesis a găzduit, ieri, un eveniment deosebit pentru cultura sătmăreană.

  O dublă lansare de carte a fost motivul bucuriei multor iubitori de literatură şi frumos. Sătmăreanca Otilia Ţigănaş, alături de Radu Ţuculescu şi-au lansat volumele, cu mare succes, în oraşul nostru. “Femeia cu şapte pălării” şi “Poezii vânate de fisc” i-au aparţinut Otiliei Ţigănaş, iar Radu Ţuculescu s-a prezentat cu romanul “Mierla neagră”.

  Otilia Ţigănaş s-a născut în Satu Mare, unde a absolvit Colegiul Naţional “Doamna Stanca”. Actualmente, aceasta locuieşte în Arad, având profesia de medic de familie în localitatea Hăşmaş. Volumele pe care le-a prezentat la Satu Mare au avut parte de un real succes în România, primite fiind şi la Satu Mare cu mult interes.

  Prozatorul, dramaturgul, traducătorul, ziaristul şi regizorul de teatru Radu Ţuculescu este de origine clujean, acesta fiind printre cei mai renumiţi romancieri ai generaţiei 1980. Cărţile acestuia au fost traduse în mai multe ţări precum: Austria, Franţa sau Italia.

  Cărţile au fost prezentate publicului de Dumitru Păcuraru, Alexandru Zotta şi Voicu D. Rusu. Moderatorul lansării a fost poetul George Vulturescu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img