More  Dulcea: ”Felicit Olimpia , au arătat un fotbal de calitate!”

  - Advertisement -

  adrian-dulcea

  Aflat la prima experienţă ca antrenor principal în Liga a II-a, Adrian Dulcea rămâne neînvins pe banca CSM-ului, după trei jocuri din play-out. Sâmbătă, echipa din Râmnicu Vâlcea a remizat pe teren propriu cu Olimpia Satu Mare, după ce oaspeţii au reuşit să deschidă scorul.

  ”Până la urmă, cred că egalul este echitabil, am avut şi noi şi ei părţi ale jocului foarte bune. Cred că prima repriză am dominat-o, am primit un gol care ne-a dat un pic înapoi, dar mă bucur că ne-am creat multe ocazii, au fost acţiuni de poartă. Reuşim încet, încet, să ajungem la finalizare mult mai uşor. Felicit Olimpia pentru punctul scos aici, a arătat un fotbal de calitate, a jucat de la început până la final. Este o remiză care ne pune în gardă pentru jocurile viitoare, trebuie să le tratăm foarte serios, pentru a evita orice probleme pe final”, a spus Dulcea la conferinţa de presă susţinută după jocul cu Satu Mare, scor 1-1.

  Tânărul tehnician din Zăvoi acuză greşelile personale pe care le fac jucătorii săi. ”Trebuie să avem grijă cum tratăm lucrurile în viitor, am văzut că ne supunem singuri presiunii adversarului, prin greşelile personale destul de mari pe care le facem. Nu prea înţeleg aceste greşeli, suntem echipa de pe primul loc în play-out, nu avem o presiune foarte mare asupra noastră. Trebuie să reglăm asta, dacă vom greşi mai puţin sunt convins că nu vom mai avea probleme”, a mai spus Adrian Dulcea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts