More


  Evenimente de natură rutieră

  =

  În cursul zilei de marţi Vasile V., de 56 ani din Satu Mare, a condus autoturismul personal din direcţia străzii Nicolae Golescu către strada C-tin Brâncoveanu, iar la intersecţia cu strada Martirilor Deportaţi, nu a respectat semnificaţia indicatorului Cedează trecerea, pătrunzând în intersecţie şi intrând astfel în coliziune cu un alt autoturism care circula pe drumul prioritar.

  Impactul s-a soldat cu pagube materiale, conducătorul auto din cauza căruia s-a produs evenimentul a fost sancţionat contravenţional, iar ca măsură complementară i-a fost reţinut permisul de conducere.

  Tot în cursul zilei de marţi, pe b-dul Lucian Blaga, din municipiul Satu Mare, numitul Gheorghe C. de 43 ani , domiciliat în Satu Mare, circulând cu bicicleta, pe fondul neatenției, s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă accidentându-se ușor. Biciclistului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii în cadrul dosarului penal constituit pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

  Poliţiştii rutieri au acționat în scopul determinării participanților la trafic să respecte regulile de circulație. Pentru neregulile depistate poliţiştii au aplicat 192 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor aplicate se ridică la suma de 24.875 lei. Ca măsură complementară poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 2 permise de conducere şi au ridicat 2 certificate de înmatriculare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img