More


  Finala pentru menţinerea în eşalonul doi

  =

  olimpia-u-cluj4

  O nouă etapă interesantă pe de o parte, şi lipsită de griji, pe de altă parte, în seria Vest a Ligii a II-a. “U” Cluj se întoarce la Satu Mare cu amânarea deciziei de faliment şi studenţii promit din nou un meci frumos. Dar fără Teja, care a părăsit corabia, locul său fiind luat de Zsolt Szilagyi. În urmă cu o lună U Cluj Napoca se impunea dramatic la Satu Mare, 3-2 cu un gol marcat în prelungiri.

  Meciul de azi de la Satu Mare poate fi considerat ca o adevărată finală pentru locul opt, unul care asigură salvarea direct de la retrogradare. Olimpia poate egala la puncte pe U Cluj în cazul unei victorii, în vreme ce studenţii cu un rezultat pozitiv la Satu Mare ar lua o opţiune serioasă în lupta directă cu galben-albaştrii.

  “Suntem conştienţi că e o nouă finală pentru noi. Aşa cum a fost şi meciul de la Pâncota. Băieţii sunt extrem de motivaţi şi sper ca în ciuda problemelor de efectiv să ne impunem” spune tehnicianul Olimpiei, Mircea Bolba.

  Din păcate pentru Olimpia nu vor putea juca Iuhas şi Chivari accidentaţi , Brata suspendat, iar Sălăgean şi Heil abia revin în lot după o perioadă de recuperare.

  De partea cealaltă, U Cluj Napoca a avut parte de o săptămână extrem de agitată, cu amânarea în cazul falimentului dar şi cu meciuri la nivelul campionatelor de juniori care l-au cam încurcat pe noul principal Szilagyi Zsolt , acesta neavând la dispoziţie tot lotul la antrenamentele de miercuri şi joi.

  Olimpia ar putea începe meciul cu Băican – Ciul, Tătaru, Mureşan, Munteanu – Takacs, Villand, Onicaş, Bura – Mărkuş, Buhăescu.

  FC Braşov – Chindia pare derby-ul etapei, cu braşovenii având “burta goală”, meci care s-s disputat vineri seară. În rest partidele au loc de la ora 11.00, duminică etapa încheindu-se cu duelul din play-off, CS Mioveni – UTA.

  Sâmbătă
  FCM Baia Mare – Gaz Metan Mediaş (11.00 – play-off)
  Metalul Reşiţa – Şoimii Pâncota (11.00 – play-out)
  Olimpia Satu Mare – „U” Cluj (11.00 – play-out)
  Unirea Tărlungeni – CSM Rm. Vâlcea (11.00 – play-out)

  Duminică
  CS Mioveni – UTA Bătrâna Doamnă (11.00 – play-off)
  Partida FC Braşov – Chindia Târgovişte s-a jucat aseară după închiderea ediţiei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img