More


  Frăţia baschetului

  =

  eminescu

  De ani buni între Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Satu Mare şi Liceum OGOLNOKSZTLCACEGO Rzeszow (Polonia) s-a creat o legătură strânsă iar de la aceste bune relaţii plecate de la un turneu de baschet s-a născut şi idea înfrăţirii celor două oraşe.

  Prof. dr. Gheorghe Popdan , cel care pregăteşte echipa de baschet masculin a colegiului din Satu Mare, a adus în atenţie, luni seara, în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV, povestea primei întâlniri la un turneu la Nyiregyhaza a celor două părţi iar din prieteniile născute cu polonezii a venit şi ideea unei înfrăţiri a oraşelor pe care cele două şcoli le reprezintă.

  “ Anul trecut au fost ei la Satu Mare, acum am fost noi invitaţi. S-au creat legături strânse de colaborare, de-a lungul vremii elevii celor două colegii au legat prietenii care durează şi acum . Mergem să jucăm un baschet bun şi cu siguranţă nu ne vom face de râs chiar dacă noi avem o oră de sport pe săptămână iar ei au 16 în programă. “ a spus prof.dr. Ghe-orghe Popdan.

  Lotul sătmărenilor a pornit în această dimineaţă spre Polonia şi va disputa la turneu trei partide.

  Din delegaţie fac parte : Preda Paul, Struc Răzvan, Bonea Antonio, Cătălin Lung, Răzvan Mocan, Neamţ Raul, Dumuţa Rareş, Sântoma Andrei, Popdan Horea, Dragoş Dănuţ, Cioroga Rareş, Oneţ George, Ştetiu Amon (capitan).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img