More


  Frumoasă, studentă masterandă şi premiantă!

  =

  studenta2

  Cei mai buni zece studenți din țară care excelează în domeniile pe care le studiază au fost premiați pe 31 martie în cadrul Galei Studenților din România. Din rândul premianților face parte și sătmăreanca Maria Codrea, în prezent student masterand (la două mastere) la Facultatea de Horticultură din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

  În cadrul galei, Maria Codrea a primit distincția de student bursier al Uniunii Studenților din România la Secțiunea „Științele naturii”.

  Sătmăreanca studiază masterul de Științe Horticole și Agribusiness, iar din februarie 2016, reprezintă studenții în Consiliul de Administrație din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

  „Studiez două mastere în cadrul Facultății de Horticultură, la specializările Științe Horticole, pe partea de cercetare și la MSc Agribusiness, master cu predare în limba engleză, iar din februarie 2016 sunt liderul studenților, reprezentantul studenților în Consiliul de Administrație din Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară. În 2015 am terminat Facultatea de Horticultură, Specializarea Horticultură, iar de cinci ani de zile locuiesc în Cluj-Napoca, dar acasă pentru mine este tot în Drăgușeni, județul Satu Mare, alături de familia mea și de plantele mele de căpșuni”, a declarat pentru Sătmăreanul, Maria Codrea.
  Referitor la distincția primită în cadrul Galei Studenților din România, Maria Codrea spune că „am avut onoarea de a primi distincția de student bursier al Uniunii Studenților din România, la secțiunea „Științele naturii”, fiind domeniul meu de activitate”.

  Maria are și un mesaj pentru tineri pe care i îndeamnă să nu renunțe niciodată la visele lor.

  „Mesajul meu pentru tineri, este să nu renunțe la visele lor! Orice se poate, totul depinde de noi. Depinde ce ne dorim de la această viață și mai ales de la noi. Dacă vrem să ajungem cât mai sus, atunci trebuie să fim realiști că avem foarte mult de urcat și în fiecare zi trebuie să învățăm și să profităm de orice oportunitate care ni se oferă, fie și un simplu training sau că participăm la un eveniment pe domeniul în care activăm. Din fiecare avem ceva de învățat.Prima mea întâlnire, mai serioasă, cu antreprenoriatul, a fost în 2013, când tatăl meu s-a hotărât că ar fi cazul să preiau eu afacerea familiei. Nu știam foarte multe despre acest domeniu și azi mai învăț, și o să am de învățat toată viața, dar e foarte important că vreau acest lucru. Le mulțumesc enorm părinților că sunt alături de mine și mă ajută și mă susțin la fiecare pas, fără ei mi-ar fi foarte greu, dar din experianța acumultă până acum, pot să vă zic că și în România se pot face lucruri frumoase și se poate câștiga foarte bine. La fel cum spunem și pentru tineri, ca și antreprenor trebuie să fi la zi cu tot ce se întâmplă în lume, să nu renunți la ideiile tale și dacă te scoate cineva pe ușă, tu să intri pe fereastră, dar să lupți pentru ceea ce vrei și îți dorești să faci. Nu e ușor, dar nici imposibil”, a transmis Maria Codrea.

  studenta1

  Maria Codrea spune că provine dintr-o familie de fermieri și că se mândrește foarte mult cu acest lucru. Mai mult decât atât se simte mândră să le spună celor din jur că este un tânăr fermier. Iar după terminarea studiilor e hotărâtă să se întoarcă la ferma de acasă!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img