More


  Game, set… “open season”!

  =

  IMG_6827

  Bucurie mare pentru iubitorii tenisului de câmp. Vremea bună i-a scos pe amatori din baloane şi săli şi din această lună aceştia se pot bucura de condiţiile deosebite oferite de baza sportivă de la Clubul Match Point.

  Iar în acest week end avem parte şi de primul turneu organizat la cocheta bază din Satu Mare. E vorba de un turneu din cadrul circuitului Tenis Partener.

  Peste 60 de participanţi s-au înscris şi vor participa la cele patru categorii: de la 5 la 8!
  „E un turneu rezervat amatorilor care e pe mai multe categorii, Silver, Gold şi Platinium. La Satu Mare avem categoria Gold iar în acest an vom avea parte aici de patru astfel de competiţii. Se dau puncte iar câştigătorii primesc şi vouchere de 200 şi 100 lei” spune Călin Panas organizatorul turneului.

  Se anunţă meciuri atractive dacă ţinem cont că la baza Match Point vin tenismani din toate judeţele din Ardeal.

  Interesant e că la Clubul Match Point sunt înscrişi 78 de membri cotizanţi aceştia având parte lunar de o competiţie a lor . Cu multe premii şi surprize şi bineînţeles cu mari ambiţii.

  Legat de activitatea la nivel de copii şi juniori, antrenoarea Antonia Panas s-a arătat încântată că de la an la an creşte numărul celor ce doresc să practice tenisul.

  „ Avem la Asociaţia Sportivă Tenisul pentru tine trei antrenori, ultimul venit e din Oradea, George Gherdan. Sunt peste 100 de copii legitimaţi pentru care asigurăm condiţii deosebite de pregătire şi antrenament” spune Antonia Panas.

  De asemenea în vacanţa de vară clubul MATCH Point pregăteşte tabere pentru copii cu antrenamente de tenis şi nu numai cu program zilnic între 8-16.

  Legat de turnee, pe lângă competiţiile Tenis Partener, la Satu Mare vom mai avea competiţii pentru copii şi juniori. Primul pe 8 mai pentru U10 iar apoi pe 28 mai un turneu de categoria A , urmat de Trofeul Sătmarului , toate competiţiile fiind incluse în calendarul Federaţiei Române de Tenis.

  Un interviu despre tenis şi despre activitatea de la MATCH POINT, LUNI SEARA DE LA ORA 20,45 CU ANTRENOAREA Antonia Panas la Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img