More  Garajele din Micro 15 și Solidarității scapă de demolare

  - Advertisement -

  garaje

  Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a declarat că până nu se vor finaliza lucrările de amenajare a parcărilor din Carpați I și II, respectiv Micro 17, preconizate a fi finalizate în acest an, nu se va merge mai departe cu demolările garajelor din celelalte cartiere ale municipiului Satu Mare. Totuși, edilul șef sătmărean a precizat că nu are oameni cu care să lucreze și să aducă fonduri pentru dezvoltarea orașului

  Carpați I și II, Micro 17 – finalizate în acest an
  Primarul Dorel Coica vrea să finalizeze în acest an lucrările din Carpați I, Carpați II și Micro 17. După care se va extinde și în celalalte cartiere. ”Terminăm Carpați I, Carpați II și Micro 17 anu acesta, iar dacă populația consideră că trebuie să duc eu proiectele mai departe și să aplic ce se poate aplica cu proiectele acestea care vin acuma (fonduri europene, n.red.) ne vom ocupa de acele cartiere începând de anul viitor. Cartierele Micro 15, Solidarității și 14 Mai nu sunt foarte mari și lucrurile vor merge mult mai rapid. Pentru că noi deja lucrăm la proiecte, iar dacă după 5 iunie tot eu o să continui activitatea de primar al municipiului, voi lucra extrem de rapid la proiecte”, a spus Dorel Coica.

  Fără personal, mai puține proiecte
  Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a precizat că se vor pierde sume importante pentru dezvoltarea orașului și, implicit, pentru amenajarea parcărilor, din cauza crizei de personal din cadrul administrației locale. ”Acum vin milioane și milioane de euro de la Uniunea Europeană și eu nu am cu cine să muncesc. Am trei oameni la Achiziții, din care unul este în concediu. Unul s-ar putea să plece, că s-ar putea să se angajeze la o altă instituție. Rămân cu trei oameni la Investiții. Toată ziua îl călăresc pe domnul Szocs Zsiga (șeful Serviciului Investiții din Primăria Satu Mare, n.red.). Am cinci oameni la proiecte europene. Nu am cu cine să lucrez. Acum aveam nevoie de oameni să stăm și să facem proiecte”, a mai spus edilul șef.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts