More


  Înot / Sătmărenii, calificați la Naționale

  - Advertisement -

  POZA-ORADEA-REGIONALE-(1)

  La finalul săptămânii trecute a avut loc la bazinul olimpic de inot „Ioan Alexandrescu” din Oradea etapa regională a campionatului de înot pentru sportivii nascuti in anul 2005 si anul 2006, legitimati la sectiile de natatie din tară.

  În cadrul acestei etape sportivii înscrisi au concurat la mai multe probe dupa cum urmează: 50 m bras, 50 m liber, 50 m spate şi 50 m fluture. Pentru a obţine calificarea la etapa finală respectiv Campionatul Naţional Pentru Copii 10-11 ani, ce va avea loc la Braşov, sportivii au avut de realizat baremul de timp impus de Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern, la proba de 200 m liber, pentru fiecare an de varsta în parte.

  Într-o atmosferă frumoasă şi foarte încinsă cei şase înotători din cadrul secţiei de nataţie a CSM Satu Mare, în frunte cu antrenorul Călin Mazilu, au reprezentat cu cinste înotul sătmărean de performanţă, reuşind o frumoasă calificare la Campionatul Naţional ce va avea loc la Braşov între 1-3 iulie.

  Din delegaţia sătmăreană au făcut parte următorii sportivi: Szelmenczi Zalan, Şimon Luca Lucian, Măzgărean Andrei, Dărăban Miruna, Beliga Andra Maria şi Chifor Maria. Antrenor Călin Mazilu.

  Pe această cale întreaga secţie de nataţie din cadrul CSM Satu Mare doreşte să aducă mulţumiri atât consilierilor locali ai mun. Satu Mare, S.C. Apaserv Satu Mare S.A. pentru susţinere, cât şi în mod special domnului primar Dorel Coica, pentru implicarea, sprijinul şi atenţia acordată, fără de care micii înotători sătmăreni nu ar mai fi avut unde să se antreneze, fiind în imposibilitatea de a-şi continua activitatea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img