More


  Iubirea, premiată la Satu Mare!

  =

  iubirea-premiata-(1)

  Într-o lume în care cuplurile au uitat esența iubirii și a vieții, cele mai longevive cupluri din județ ne arată că iubirea nu rezistă 3 ani, ea rezistă pentru totdeauna.

  În semn de apreciere, dar parcă și pentru a aminti cuplurilor tinere că jurământul iubirii nu e doar o formalitate, primarul Dorel Coica a făcut o invitație sătmărenilor care au împlinit 50, respectiv 60 de ani de căsătorie. Aceștia au fost premiați ieri cu câte o diplomă de fidelitate și un premiu în bani, respectiv 500 de lei fiecărui cuplu.

  ”Vă mulțumesc tuturor pentru că sunteți prezenți. Vă mulțumesc, mai ales, pentru activitatea și viața dedicate acestui oraș. Aș dori, cu aprobarea dumneavoastră, să ne întâlnim în fiecare an. Să ne întâlnim aici, și împreună, să celebrăm iubirea dumneavoastră și să primiți, fiecare, câte o diplomă și un premiu”, le-a spus primarul Dorel Coica.

  Toți cei premiați s-au bucurat extrem de mult pentru faptul că sunt apreciați, dar mai ales pentru faptul că dragostea încă se mai ia în calcul. Aceștia își doresc ca iubirea lor să fie un exemplu pentru întreaga tânără generație, care uneori uită că iubirea mai înseamnă și încercări, încercări care au menirea de a întări o relație, nu de a o dezbina.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img