More  Iubitorii de canotaj sunt provocaţi la Mureş Marathon

  - Advertisement -

  caiac

  Concursul Mureș Marathon a ajuns la cea de a șaptea ediție şi se va desfăşura în 23 aprilie, la Răstoliţa. Concursul se desfăşoară pe opt categorii cu câte două probe diferite, iar maratonul se va desfăşura pe o distanţă de 24 de kilometri, între localităţile Meştera şi Răstoliţa.
  Reprezentantul organizatorilor, Komaromi Reka:”Participanţii pot concura în opt categorii diferite, în funcţie de ambarcaţiune, cu care vin, şi mai avem şi o categorie open, în care intră orice ambarcaţiune care nu intră în primele opt categorii. Între start şi finalul concursului, concurenţii sunt obligaţi să se oprească la punctul de control, care se va afla pe malul stâng al râului. Nu numai iubitorii de canotaj sunt aşteptaţi la acest eveniment, toţi cei care vor să petreacă un sfârşit de săptămână distractiv între oameni buni sunt bineveniţi.”
  Sătmărenii de la Nomad Kaiak nu vor lipsi de la ediţia 2016 a Mureş Marathon. Anul trecut Raymond Molnar a câştigat detaşat proba de Marathon la general şi la Marathon 24 km la turing kaiak.
  Ionuţ Stancovici s-a întors acasă cu trei medalii. Acesta a terminat pe primul loc la slalom kaiak şi river runner pe trei la Marathon. Halasz Attila a terminat pe locul doi la slalom WW Kaiak , probă în care Mircea Crişan s-a clasat pe patru.
  Proba de slalom va începe de la ora 10.00, iar startul la maraton se va da în localitatea Meştera, la ora 14.00.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts