More  La mulți ani, CS PRIMAVERA!

  - Advertisement -

   Școala de fotbal condusă de Florin Fabian a împlinit 4 ani de la înființare

  tutu

  Începutul lunii aprilie aduce un motiv de sărbătoare în familia PRIMAVERA.

  În urmă cu patru ani s-a înființat Şcoala de fotbal Primavera Satu Mare, cea care  a oferit copiilor sătmăreni o nouă concepţie despre modul de a învăţa fotbal. În patru ani de activitate s-au petrecut lucruri extraordinare, începând cu numărul mare de copii care au beneficiat de cele mai bune condiţii de pregătire şi predare, culminând şi cu rezultate notabile la unele categorii de vârstă, rezultate care, deşi nu reprezintă obiectivul principal al clubului au venit pe fondul unui climat cu adevărat profesionist în care se desfăşoară activitatea.

  Dacă anul trecut în preajma ”zilei de naștere”  clubul și a inaugurat noul site, www.csprimavera.ro, acum putem spune că Școala de fotbal vine cu o altă noutate. Din această primăvară clubul și-a inaugurat propriul teren de joc și antrenament de la Păulești. Teren cu gazon ce oferă condiții deosebite de antrenament și de joc echipelor.

  primavera1

  Iar pentru ca tradiția să fie respectată la antrenamentele de luni, toţi copii de la club au avut parte de o surpriză dulce…

  Cei care răspund de acest club, atât administrativ cât şi tehnic, sunt Lucian Ploeşteanu – preşedinte, Fabian Florin – vicepreşedinte şi antrenor coordonator, Dorin Ţuţuraş, Vasile Şleam, Cristian Schnellenperger şi Marius Toma – antrenori. Aceştia doresc să mulţumească tuturor copiilor, părinţilor şi colaboratorilor care fac parte din această familie şi să asigure că vor continua pe aceeaşi linie a seriozităţii şi profesionalismului.

  Nu în ultimul rând transmit un mesaj părinţilor, cei care suferă şi se bucură alături de micii fotbalişti, că sprijinul lor este un factor important în perspectiva acestor copii, iar conceptul clubului CS Primavera este un concept care are la bază argumente împrumutate de la cele mai importante academii de fotbal juvenil de peste hotare.

  SPORT PENTRU SĂNĂTATE, MUNCĂ PENTRU PERFORMANȚĂ! FAMILIA PRIMAVERA!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts