More  LPS Satu Mare se impune în derby-ul de la Baia Mare

  - Advertisement -

  lps

  LPS Satu Mare, echipa pregătită de Dacian Nastai, continuă să rămână pe prima poziţie a clasamentului şi cu cinci etape înaintea finalului de sezon.
  Duminică juniorii A sătmăreni s-au impus clar, 3-0 la Baia Mare în faţa colegilor de la FC Maramureş.
  “A fost cea mai importanta victorie tinand cont duelul permanent dintre cele doua echipe . Jocul s-a desfasurat intr-un fair play normal singurul aspect negativ fiind cel a terenului de joc. “ spune prof. Dacian Nastai. Daca şi la Satu Mare sunt probleme cu bazele sportive de pregătire a juniorilor iar terenurile cu iarbă se pot număra pe degetele de la o mână, iată că nici la Baia Mare lucrurile nu stau mai bine. Meciul juniorilor A dintre FCM şi LPS Satu Mare s-a disputat pe un teren în care iarba pare că a fost doar o figură de stil!
  “Vă daţi seama că în aceste condiţii Satu Mare e la un pas să aibă de la anul două echipe în Liga elitelor la juniori A. Ce am putea realiza aici la nivel de copii şi juniori dacă am şi avea condiţii optime, cu terenuri gazonate şi baze moderne de pregătire” mai spune Nastai.
  Pentru LPS Satu Mare au marcat: Ciocan, Onea, Parnău.
  LPS Satu Mare: Moroz, Vinczse,Oltean, Catuna, Parnau, Micas, Nagy, Cubas, Onea, Parnau, Ciocan.
  În Liga elitelor la juniori B, LPS Satu Mare a obţinut o victorie importantă, 3-0 la FC Braşov şi e pe nouă în clasament. Tot la juniori B, dar în campionatul regulat, Olimpia e pe ultimul loc, cu trei puncte. Sătmărenii au fost învinşi în week-end, 0-4 pe terenul echipei de pe locul doi, CFR Cluj Napoca.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts