More


  Mani Gyenes : “Ne vedem la SMAEB 2016!”

  =

  mani

  Mani Gyenes va asteapta, in perioada 22-24 aprilie, la Salonul de Motociclete Accesorii si Echipamente Bucuresti – Romexpo. La standul Autonet, din pavilionul C1, va fi expusa in premiera motocicleta pe care a concurat in Dakar 2016 si cu ajutorul careia s-a clasat pe locul 14 la general.

  „Vom sta la povesti si veti vedea cateva clipuri pe care le-am filmat in timpul probelor speciale din Argentina si Bolivia”, scrie Mani pe site-ul său oficial.

  La standul Motul din pavilonul C2 va fi expusa motocicleta pe care concureaza in competitiile de enduro si cu care va rula la Red Bull Romaniacs 2016.

  „Daca sunteti curiosi sa vedeti ce echipament a folosit in Dakar 2016 si cum arata el dupa doua saptamani in care au avut de la temperaturi aproape de 0 grade C la temperaturi de peste 40 de grade C, atunci dati o fuga la standul Acerbis”, mai scrie în invitaţia sătmăreanului.

  Anul acesta SMAEB este parte a unui eveniment in care mai sunt inglobate Expobike si Salonul Auto Bucuresti – Spring Edition.

  Program de vizitare:
  Vineri, 22 Aprilie – intre orele 13:00-19:00;
  Sambata, 23 Aprilie – intre orele 10:00-19:00;
  Duminica, 24 Aprilie – intre orele 10:00-17:00.

  Lider în Ungaria
  Mani Gyenes se menţine lider şi după etapa a 2-a în Campionatul Ungariei la enduro.
  Etapa a doua a avut loc în week end la Ber, iar la start au fost înscrişi 139 de piloţi din mai multe ţări. Întrecerea a contat şi pentru prima etapă a campionatului Alpe-Adria, o competiţie între ţările Slovenia, Austria, Slovacia, Ungaria şi România.

  “Traseul a fost destul de greu, foarte solicitant şi cu foarte multă piatră. Pe o vreme bună, am avut un traseu de 30 de km, sâmbătă am avut cinci ture, iar duminică patru ture. După ziua de sâmbătă am fost pe locul 2, puteam să şi câştig etapa. Învingătorul merge aproape ca mine, suntem foarte apropiaţi ca stil. Am făcut nişte greşeli, am vrut prea mult să câştig şi am riscat. În loc să merg mai bine am făcut greşeli”, a declarat Mani Gyenes care a terminat pe locul trei în etapa a doua a C.N. de endure al Ungariei. Câştigător a fost slovacul Radek Bohuslav, iar pe locul 2 s-a clasat maghiarul Bencze Hollo.

  Chiar dacă a terminat pe trei în această etapă, Gyenes a profitat de absenţa liderului primei etape şi a urcat pe unu la general.
  Legat de Alpe-Adria, Gyenes a câştigat concursul la clasa E3. Dar sătmăreanul ne-a spus că Alpe-Adria nu este o prioritate pentru el şi nu va participa la următoarele etape. Pilotul sătmărean se pregăteşte acum pentru etapa a doua de endurocross din Campionatul Naţional al Ungariei. Runda va fi găzduită tot de localitatea Ber, peste două săptămâni.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img