More


  Meci de “care pe care” în Podgorie

  =

  olimpia-6

  Ocupantele locurilor 3 şi 4 din play-out, Şoimii Pâncota şi Olimpia Satu Mare, îşi vor da întâlnire, sâmbătă, în Podgorie. Conform regulamentului în vigoare ultimele trei clasate în play out vor retrograda în Liga a 3-a, iar echipa de pe locul 9 va susţine un meci de baraj.

  „Alb-negrii” și „galben-albaștrii” au acelaşi obiectiv, evitarea acestor poziții, deși – până la urmă – locul 9 s-ar putea dovedi mină de aur.

  „La cum arată clasamentul înainte de start, e greu de crezut că noi, Pâncota şi Tărlungeniul am mai putea să le ajungem din urmă pe Vâlcea şi „U” Cluj. Deci dintre cele trei echipe se va alege cea care va mai căpăta o şansă la baraj. Doar în cazul în care „U” Cluj va intra în faliment s-ar mai putea schimba ceva. De aceea, pentru noi meciul de la Pâncota e foarte important, iar partida are o miză mare. Dacă vom fi învinşi vom fi la 5 puncte în urma Pâncotei, așa că nu avem voie să pierdem!” a spus Mircea Bolba, antrenorul principal al Olimpiei.

  Ambele echipe au antrenori noi, numiţi relativ recent. Totuşi Bolba are o vechime puțin mai mare decât Zsolt Muzsnay. „Schimbările de antrenori sunt cu două tăişuri. Se spune că prin schimbarea antrenorului se produce un şoc. Uneori e bine, alteori iese prost. Vezi, cazul lui Petre Grigoraş la Timişoara. Nu cred că are vreo importanţă că şi noi şi Pâncota avem pe banca tehnică oameni noi” a mai precizat Bolba.

  Sătmărenii vor ajunge vineri la Arad şi se vor deplasa de aici la Pâncota în ziua jocului.
  „În acest moment câţiva jucători se confruntă cu probleme medicale. Iuhaz, Sălăjan, Ciul, Chivari sunt incerţi, dar eu sper că vor fi apţi de joc sâmbătă” a mai zis antrenorul principal al Olimpiei.

  De cealaltă parte și la Șoimi sunt probleme în lot. Marius Ion, Alin Mihai, Issa, Leucuța, Gâlcă și Siminic, toți cu probleme mai mici sau mai mari de sănătate. Dintre aceștia, forțând puțin, trei-patru jucători ar putea fi apți până la ora meciului. În plus Pirtea e suspendat pentru meciul cu Olimpia. În sezonul regulat Olimpia s-a impus la Pâncota dar a remizat acasă la Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img