More  Medalii pentru CS Unio la Cupa Transilvaniei

  - Advertisement -

  judo1

  Judoka de la Unio Satu Mare au participat în week end la patru competiţii, două în Ungaria şi două în România.|

  La Oradea a avut loc Campionatul Naţional Under 23 iar UNIO a avut trei sportivi. Din păcate sătmărencele nu au prins o zi bună iar Mercedes Czerlau, Jennifer Czerlau şi Mihaela Faur nu au reuşit clasări pe podium.

  La Cluj-Napoca s-a desfăşurat Cupa Transilvaniei, iar categoria de Under 14 a contat şi pentru faza de zonă a Campionatului Naţional. La U14, Stan Dominic (46 kg) şi Sergiu Oprea (55 kg) au urcat pe prima treaptă a podiumului, iar Raul Oprea (66 kg) pe treapta a treia. Cei trei s-au calificat la finala programată peste trei săptămâni la Miercurea Ciuc. La U16, Jennifer Czerlau (63 kg) a luat aurul, iar Emanuel Vaida (+81 kg) a terminat al doilea.
  judo2

  Lângă Szeged (Ungaria), a avut loc un concurs internaţional dedicat copiilor. Luca Felber a terminat pe locul 3 la 45 kg U12 şi Cris Felber pe locul 7 la 41 kg U12.

  Tot în Ungaria a avut loc un concurs de masters. CS Unio a fost reprezentat de Attila Pelcz care a terminat pe locul 3 la 100 kg.

  Urmează Cupa României de la sfârşit de săptămână care se va desfăşura la Poiana Braşov. Secţia de judo de la Unio este condusă de Mihaly Terely, Doina Czerlau şi Ramona Igna.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts