More  Mircea Drăgan, noul director al Direcţiei Judeţene pentru Cultură Satu Mare

  - Advertisement -

  Mircea-Dragan

  Prefectul judeţului Satu Mare, Radu Bud, l-a numit luni, 18 aprilie 2016, prin ordin al Ministrului Culturii, pe domnul Mircea Drăgan în funcţia de director al Direcţiei Judeţene pentru Cultură Satu Mare. Evenimentul a fost marcat luni, 18 aprilie 2016, de la ora 12,30 în cabinetul prefectului, în prezenţa şefei Serviciului Monitorizarea serviciilor publice deconcentrate, dezvoltare economică şi situaţii de urgenţă din cadrul Instituţiei Prefectului judeţul Satu Mare, Ramona Antonescu, şi a unor angajaţi ai instituţiei de cultură.

  Astfel, prin Ordinul Ministrului Culturii nr. 178 din 18.04.2016 începând cu data de 18.04.2016, domnul Drăgan Mircea Petru, expert grad profesional principal la Direcţia Judeţeană pentru Cultură Satu Mare, exercită cu caracter temporar, prin promovare, pentru o perioadă de maximum 6 luni, funcţia publică de conducere vacantă de director executiv gradul I la Direcţia Judeţeană pentru Cultură Satu Mare.

  În vârstă de 55 ani, cu o vechime de 11 ani în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Cultură Satu Mare, Mircea Drăgan este de profesie inginer constructor şi este specializat în restaurare monumente istorice.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts