More


  N-au lătrat degeaba după stăpân

  =

  adoptie

  Asociaţia Free Life din Satu Mare a organizat un nou eveniment în oraşul nostru. Aşadar, ieri, a avut loc un târg de adopţii pentru câini pe platoul din pasajul Corneliu Coposu. Evenimentul s-a desfăşurat timp de câteva ore, iar sătmărenii, mai ales cei mici, s-au arătat extrem de încântaţi de această idee.

  12 căţei, plini de viaţă şi chef de joacă, aşteptau un iubitor de animale, care să îi ia acasă pentru a-şi dărui iubire şi afecţiune reciprocă. Din fericire, primul căţel a fost adoptat la câteva minute de la deschiderea târgului, organizatorii fiind foarte bucuroşi.

  ”Sperăm ca lumea să fie interesată și să vină la acest târg de adopții. Nu am făcut de foarte mult timp un astfel de târg pentru că nu prea am avut timp. Am făcut adopții de la adăpost. Totodată, noi serbăm și Ziua Internațională a Câinilor fără Stăpân și ne dorim ca sătmărenii să fie receptivi la acțiunile noastre”, a declarat președintele Asociației Free Life, Carmen Frățilă.

  Reprezentanţi ai Asociaţiei mărturisesc că şi-ar dori ca sătmărenii să fie mai receptivi la astfel de probleme cu care se confruntă oraşul nostru. Astfel că, orice ajutor, oricât de mic, ar fi foarte semnificativ pentru asociaţie şi oraş.

  ”Dacă oamenii și-ar steriliza câinii din curte și nu ar arunca puii în stradă noi nu am avea acolo 500 de câini și nu ne-am confrunta cu o astfel de problemă. Așteptăm din partea sătmărenilor un ajutor: voluntariat, în donații, mâncare, cuști. Suntem puțini și este greu să facem față unei probleme a orașului, un ONG care este foarte puțin ajutat”, a mai declarat Carmen Frățilă.

  Ioana Simion   ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img